Google+

Igor Dodon despre Usatii: "Nu trebuie sa caute motiv de cearta. Noi trebuie sa luptam impreuna, dar nu sa cantam la karaoke"

Igor Dodon, liderul PSRM, sustine ca atat partidele de dreapta, cat si cele de stanga, au la moment un dusman comun si trebuie sa-si uneasca fortele pentru a-l invinge. Declaratia a fost facuta in cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune „TV 7”, transmite IPN.„Acest dusman este Vladimir Plahotniuc ,care a capturat institutiile statului si a instaurat un regim oligarhic. Trebuie sa protestam împreuna în fiecare saptamana. Trebuie sa organizam proteste si la ambasade, ca sa nu sustina guvernarea oligarhica. Trebuie sa luptam împreuna pentru alegerile anticipate, care va pune capat guvernarii lui Plahotniuc, dupa care fiecare îsi va urma platforma sa politica”, a spus liderul socialist.

 

Igor Dodon a infirmat acuzatiile liderului PPPN, Renato Usatii, precum ca ar fi adept al lui Vlad Plahotniuc. „Eu nu sunt ruda cu Plahotniuc, el este dusmanul meu, dar si al lor.

 

Usatîi nu trebuie sa caute motiv de cearta, dar sa dea dovada de maturitate politica. Noi trebuie sa luptam împreuna, dar nu sa cantam la karaoke”, a declarat presedintele PSRM.

 

Igor Dodon a avertiza ca planifica un protest masiv la Parlament atunci cand va avea loc alegerea sefului statului. „Noi nu vom propune un candidat si nici nu vom permite ca acest lucru sa se întample. Vom cere si demisia sefilor mai multor institutii”, a adaugat liderul socialist.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn