Google+

"Sa bea o cana de ceai..." Asta le-a recomandat Igor Dodon celor care spun ca presedintele se implica in campania electorala - VIDEO

"Sa bea o cana de ceai..." Asta le-a recomandat Igor Dodon celor care spun ca presedintele se implica in campania electorala - VIDEO
Embed:

Igor Dodon nu vrea sa discute despre geanta pe care Ilan Sor a fluturat-o la o conferinta de presa spunand ca i-o aducea plina cu ceva. Intrebat astazi ce era in geanta, seful statului, ne-a intors spatele si a plecat. Cat despre faptul ca s-ar implica in campania electorala, Dodon le-a recomandat celor care vin cu aceste acuzatii… sa bea o cana de ceai.


In felul acesta, Igor Dodon a pus capat conferintei de presa de astazi, facand doar un semn cu mana si plecand de la tribuna. Presedintele nu a vrut sa spuna ce era in geanta despre care Ilan Sor spunea saptamana trecuta ca i-o ducea plina cu “ceva” fara sa spuna cu ce.

 

Sor, care este condamnat la sapte ani si jumatate de inchisoare, a mai declarat atunci ca l-a plimbat pe Dodon cu avioanele sale personale si ca i-a dat bani pentru doua campanii electorale. Despre aceste afirmatii nu am reusit sa-l intrebam pe presedinte, asa cum acesta a plecat. 

 

La conferinta de astazi, seful statului a declarat ca nu se implica in campania pentru parlamentare, venind in felul acesta cu un raspuns catre partidele care, spune el, incearca sa-l atraga in polemicile electorale. 

 

Igor DODON, PRESEDINTELE REPUBLCII MOLDOVA: “Beti o cana de ceai si... nu mergeti cu faradelegi.”

 

Presedintele sustine ca nu face agitatie electorala pentru niciun partid politic. Asta desi saptamana trecuta Comisia Electorala Centrala l-a avertizat sa nu se implice in campania electorala. 

 

Igor DODON, PRESEDINTELE REPUBLCII MOLDOVA: “Daca vreti sa scoateti din cursa pe cineva asumati-va toate consecintele.”

 

Saptamana trecuta, liderul partidului Regiunilor, Alexandr Kalinin, l-a acuzat pe seful statului ca a adus 20 de milioane de dolari pentru campania socialistilor, cu avionul in care a revenit de la Moscova.

 

Presedintia a neagat informatiile. Igor Dodon a declarat nu candideaza la parlamentare, dar a anuntat public ca sustine Partidul Socialistilor. 

 

Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn