Google+

Igor Dodon nu vrea sa vorbeasca despre gentile pe care i le-ar fi adus Ilan Sor - VIDEO

Igor Dodon nu vrea sa vorbeasca despre gentile pe care i le-ar fi adus Ilan Sor - VIDEO
Embed:

Igor Dodon nu vrea sa discute despre geanta pe care Ilan Sor a spuns ca i-o ducea plina cu ceva. L-am intrebat despre asta dupa o conferinta de presa pe care a sustinut-o astazi pe alta tema, dar a plecat fara sa ne raspunda. Sor sustine ca Dodon va recunoaste ca a primit gentile, la fel cum a recunoscut ca au zburat impreuna la Monaco. Procuratura generala spunea saptamana trecuta ca analizeaza informatiile, iar presedintia calificase declaratiile lui Ilan Sor drept provocari.


In felul acesta, Igor Dodon a pus capat conferintei de presa de astazi, facand doar un semn cu mana si plecand de la tribuna. Primarul degrevat de Orhei, condamnat in prima instanta la 7 ani si jumatate de inchisoare in dosarul Bancii de Economii, insista ca Dodon a primit gentile pe care i le trimitea periodic.

 

Ilan SOR, LIDERUL PARTIDULUI SOR: “Ce era acolo?  Stie Dodon. Incet, acesta incepe sa confirme ce am spus eu. A recunosct ca am fost in Monaco. Poate in curand va povesti ce era in acea geanta. Dati-i ceva timp.” 

 

 Cum a ajuns geanta la Dvs. daca spuneti ca i-ati transmis-o lui Igor Dodon?

 

Ilan SOR, LIDERUL PARTIDULUI SOR: “Pai ea nu numai o data a fost transmisa. Era purtata incolo si incoace. Intrebati-l pe Dodon. Va multumesc!”

 

Pe seful statului nu am reusit sa-l intrebam astazi nici despre afirmatiile lui Ilan Sor ca i-ar fi finantat doua campanii. In general, presedintele a evitat intrebarile, declarand ca nu se implica in electorala. Potrivit lui, partidele care vin cu astfel de acuzatii incearca sa-l atraga in polemici electorale. 

 

Igor DODON, PRESEDINTELE REPUBLCII MOLDOVA: Beti o cana de ceai si... nu mergeti cu faradelegi.”

 

Totusi, saptamana trecuta, dupa sesizari depuse de PL si de Partidul Sor, comisia Electorala Centrala l-a avertizat pe Igor Dodon sa nu faca agitatie electorala.

 

De asemenea, liderul partidului Regiunilor, Alexandr Kalinin, l-a acuzat pe seful statului ca a adus 20 de milioane de dolari pentru campania socialistilor, in avionul cu care a revenit de la Moscova. Presedintia a negat informatiile. Igor Dodon nu candideaza la parlamentare, dar a anuntat public ca sustine Partidul Socialistilor. 

 

 

Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn