Google+

Ii pare rau ca nu a fost inteles de moldoveni si sustine ca Rusia il iubeste pe Dodon - Mesajul postat de prezentatorul rus care a facut mai multe glume pe seama presedintelui moldovean la o emisiune de satira a postului rusesc NTV - VIDEO

Ii pare rau ca nu a fost inteles de moldoveni si sustine ca Rusia il iubeste pe Dodon - Mesajul postat de prezentatorul rus care a facut mai multe glume pe seama presedintelui moldovean la o emisiune de satira a postului rusesc NTV - VIDEO
Embed:

Ii pare rau ca nu a fost inteles de moldoveni si sustine ca Rusia il iubeste pe Dodon. Asta spune, intr-un mesaj pe pagina sa de facebook, prezentatorul care a facut mai multe glume pe seama presedintelui moldovean la o emisiune de satira a postului rusesc NTV, care este retransmis de socialisti in Republica Molodova.

 

Dupa intalnirea recenta cu Putin, seful statului, Igor Dodon a fost luat in deradere de un post de televiziune rusesc care este retransmis in Republica Moldova de catre socialisti.

 

Dupa ce subiectul a fost mediatizat de mai multe portaluri din Republica Moldova, moderatorul emisiunii a venit cu un mesaj unde face precizari la acest subiect.

 

Acesta mentioneaza ca il respecta pe Dodon si ii place foarte mult tara noastra.

 

 

 

Canalul de televiziune NTV-Rusia, care este redifuzat in Moldova de PSRM, l-a criticat nemilos pe seful statului Igor Dodon. Ultima intalnire dintre Dodon si Putin a fost motivul pentru ridiculizarea acestuia si delegatiie care l-a insotit.

“In cadrul intalnirii, pentru toata lumea a fost clar cine e Tarul si cine e Dodon.”

 

Asa incepe reportajul de trei minute difuzat la emisiunea de satira de la postul rusesc NTV, retransmis de socialisti in tara noastra. Moderatorul Tigran Keosaian a facut haz pe seama lui Igor Dodon.

 

“In asteptarea presedintilor in sala adia o aroma usoara a prieteniei intre Moldova si Rusia, cu iz de tencuiala proaspata si gust de Aligote.”

 

“Putin a intrat in sala aratand ca un om pentru care Moldova trebuie sa redevina cea veche si buna Moldova. Presedintele Moldovei a intrat in sala atunci cand i s-a permis, cu mersul unui om pe care il cheama Dodon. Putin era gata sa se intalneasca cu orice “Dodon”. 

 

Realizatorul emisiunii a comentat si faptul ca cei doi presedinti au ajuns la un acord ca produsele moldovenesti sa poata ajunge pe piata rusa tranzitand Ucraina, tot printr-o ironie.

 

“In primul rand, incetati sa mai numiti vinul moldovenesc marfa. In al doilea rand, sa duci vinul prin Ucraina este o prostie, acolo e Porosenko, el il va bea pe tot.”

 

Iar glumele la adresa lui Dodon au continuat pe tot parcursul materialului. 

 

„Dodon a ascultat cu atentie despre ceea ce a facut Putin pentru relatiile ruso-moldovenesti si se uita pe pereti si pe tavan in incercarea de a gasi ceva ce se poate de reparat.”

 

Seful statului a fost comparat cu un turist caruia ii place sa calatoreasca in Federatia Rusa, facand o aluzie la vizitele sale frecvente acolo.

 

Glume au fost facute si pe seama delegatiei care a mers cu Igor Dodon. Purtatorul de cuvant al presedintelui ne-a spus ca nu stie daca Dodon a privit emisiunea si ca nu comenteaza ironiile la adresa lui.Igor Dodon s-a aflat intr-o vizita de lucru la Moscova. Acesta s-a intalnit acolo cu presedintele Vladimir Putin, cu Dmitrii Kozac responsabil de relatiile economice cu Moldova, dar si cu seful companiei Gazprom.  

 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn