Zeci de apartamente au fost distrse, patru persoane si-au pierdut viata, iar opt au fost ranite, in urma exploziei care s-a produs sambata, 6 octombrie, intr-un bloc cu 20 de etaje din sectorul Rascani al capitalei.

Publicat:08.10.2018, 08:47

Si in aceste momente zeci de salvatori si pompieri se afla la fata locului si efectueaza lucrari de cautare si deblocare.

Patru persoane au murit - o femeie de 30 de ani, fiul ei de 4 ani, un barbat de 77 de ani si sotia acestuia, iar opt, printre care si un pompier, au fost ranite in urma unei explozii devastatoare produse sambata seara, 6 octombrie, intr-un bloc cu 20 de etaje din sectorul Rascani.

Bubuitura a fost atat de puternica incat a distrus trei apartamente, iar bucati de beton au fost aruncate la cativa metri. In toiul noptii, locatarii speriati au fost evacuati. Preliminar, deflagratia s-a produs din cauza unei butelii de gaz.

Printre raniti este si proprietara apartamentului in care s-a produs deflagratia. Femeie de 32 de ani este internata la Institutul de Medicina Urgenta cu arsuri pe 40 la suta din suprafata corpului, starea ei fiind grava.

Imagini din interiorul apartamentelor: