Google+

In magazine vom gasi doar alimente de calitate, in trafic vom fi in siguranta, iar in politica sa fie mai multe femei. Sunt doar cateva dintre initiativele cu care liderul PD, Vlad Plahotniuc a iesit in fata presei - VIDEO

In magazine vom gasi doar alimente de calitate, in trafic vom fi in siguranta, iar in politica sa fie mai multe femei. Sunt doar cateva dintre initiativele cu care liderul PD, Vlad Plahotniuc a iesit in fata presei - VIDEO
Embed:

Ajutor financiar pentru functionarii publici care se inscriu in proiectul prima casa, detectoare de fum pentru persoanele care au sobe in locuinte si mai multe femei in politica. Cu aceasta gama pestrita de initiative a iesit astazi Vlad Plahotniuc in fata presei. Democratul, ale carui idei devin, ulterior, lege a mai promis ca in magazine vom gasi doar alimente de calitate, iar in trafic vom fi in siguranta. Ca de obicei, acesta a refuzat sa raspunda la alte intrebari, plecand indata dupa declaratiile facute.

 

Vlad Plahotniuc a promis bugetarilor, care se inscriu in programul “Prima Casa”, ca statul le va compensa o parte din credit. Dar nu  se stie deocamdata despre ce categorie de angajati este vorba.

 

Auzind, probabil de la stiri, ca iarna sunt cazuri in care oamenii sa otravesc cu bioxid de carbon, democratul s-a gandit la cei care se incalzesc cu sobe.

 

Vlad PLAHOTNIUC, LIDER PD: “Am cerut sa fie instalate gratuit pentru familii nevoiase detectoare care sa alerteze persoanele aflate in locuinte momentele in care apar astfel de probleme, in asa fel incat aceste persoane sa se poata salva.”

 

 Liderul democratilor, care si-a mutat recent partidul intr-un sediu luxos, nu a explicat ce inseamna familie nevoiasa si nici nu a precizat de unde va lua bani pentru detectoare. O alta stire rasunatoare din ultima perioada – scandalul laptelui fara lapte – l-a inspirat pe Plahotniuc sa mai faca o promisiune. 

 

Vlad PLAHOTNIUC, LIDER PD: “Numai alimente sanatoase”.

 

 Dar nu a spus ce anume va face. In teancul de idei si-au gasit loc si femeile-politicieni. Critic inversunat al Maiei Sandu, democratul vrea, totusi, mai multe doamne la conducerea tarii. Plahotniuc l-a lasat pe subalternul sau sa explice cum anume le va aduce in Parlament.

 

Sergiu SIRBU, MEMBRU PD: “Vor trebui sa colecteze de doua ori mai putine semnaturi pentru a candida intr-o circumscriptie uninominala, o discriminare pozitiva in favoarea doamnelor. De asemenea, se propune un mecanism de sustinere financiara a partidelor care promoveaza doamnele.”

 

 Tot Sirbu a explicat ideea despre un certificat de integritate pe care vor trebui sa-l detina viitorii candidati la parlamentare si functionari publici.  

 

Sergiu SIRBU, MEMBRU PD: “Va contine informatii despre averea confiscata, incompatibilitati constatate, conflicte de interese sau restrictii de a ocupa un anumit loc.”

 

 Vlad Plahotniuc a plecat inainte ca sa reusim sa-l intrebam despre noul sediu al partidului sau, in care accesul este restrictionat mai ceva ca la Guvern. De o perioada, liderul PD anunta idei care ulterior devin initiative ale Guvernului sau proiecte de lege. Premierul Pavel Filip a spus anterior ca nu vede o problema, deoarece PD este partid de guvernamant, care si-a asumat reforme si e normal sa se implice peste tot.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn