Google+

Inca un brad in centrul capitalei. Guvernul si-a adus pomul de Craciun in preajma Palatului National. Cum arata bradul Executivului - GALERIE FOTO/VIDEO

Inca un brad in centrul capitalei. Guvernul si-a adus pomul de Craciun in preajma Palatului National. Cum arata bradul Executivului - GALERIE FOTO/VIDEO
Embed:

Inca un pom de Craciun a aparut in centrul capitalei. De aceasta data, Guvernul si-a adus un brad pe care l-a amenajat, langa Palatul National “Nicolae Sulac”. Deocamdata nu se stie de unde acesta a fost adus si nici cum va fi impodobit. Toate detaliile le-am vom afla maine de la premier, care urmeaza sa organizeze o conferinta de presa.

 

Bradul Guvernului a aparut langa Palatul National in aceasta dimineata. Pomul a fost instalat chiar in mijlocul fantanei arteziene, unde a fost construita si o carcasa pentru un adapost. Nedumeriti, oamenii care au trecut astazi prin prajma au spus ca avem prea multi brazi in acest an. 

 

“Sunt in deruta, e unul acolo in fata guvernului, acesta pare a fi in spatele lui, deci neobisnuit anul acesta. Inconjurat de brazi si in fata si in spate.”

 

“ Bradu e brad, dar actiunile nu ne plac.   Ce vor s-a arate cu asta politicii, nu putem intelege. Mai bine ar face s-a traiasca lumea bine, decat s-a aranjeze brazi in toate colturile orasului.”

 

“Bataie de joc de oameni, bataie de joc.Si in centru ati vazut ce-i acolo, cum ii primarita asa-i si bradu, cam pe stanga asa sta. Poate si Dodon s-a pune un brad undeva.”

 

 Deocamdata nu se stie cati metri are bradul, dar si nici de unde a fost adus. Astazi responsabilii de la Guvern ne-au spus ca, maine premierul va veni cu detalii intr-o conferinta de presa.

 

“Da cine stie cati bani o dat pentru bradu acesta, ne-a pus pensia 26 de lei, da cati ani am lucrat eu.”

 

 In acest an, doar Revelionul va fi sarbatorit in Piata Marii Adunari Nationale. In rest, toate manifestatiile vor avea loc pe strada 31 august. Acolo va fi targul de Craciun, carusele si chiar un patinoar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn