Inca un luptator K-1 a fost retinut in aceasta dimineata, in cazul barbatului de 30 de ani care s-a stins la spital, dupa ce a fost batut in fata unui club de noapte din capitala.

Ultimul update: 27.05.2018, 08:55 Publicat:27.05.2018, 08:17


Stirea se actualizeaza.

Comunicatul emis de politie: 

Ieri seara a fost retinut primul suspect. Astazi procurorii vor cere mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele acestuia. Sotia victimei ne-a spus ca ar fi vorba de Aurel Ignat.

Totul s-ar fi intamplat acum o saptamana, cand barbatul a mers la un club de noapte, unde un prieten isi sarbatorea ziua de nastere.

Sotia victimei sustine ca dupa petrecere, s-ar fi iscat o cearta in fata unui centru comercial din capitala, iar sotul ei ar fi fost batut luptatorul K1. Politia a deschis pe acest caz un dosar penal pentru huligansim, dar nu pentru omor. 

VEZI SI: Un tanar de 30 de ani din capitala s-a stins la spital dupa ce a fost batut crunt, in fata unui club de noapte. Sotia barbatului sustine ca agresorul este un luptator K1. Ce spune politia

VEZI SI: Detalii noi in cazul barbatului de 30 de ani care s-a stins la spital, dupa ce a fost batut in fata unui club de noapte din capitala