Nu au putut imparti drumul asa ca au decis sa-si imparta pumni. Doi soferi au fost surprinsi de o camera de bord cum se bat in plin trafic pe strada Ismail din capitala. Desi mai multe persoane au incercat sa-i desparta, cei doi soferi nu s-au lasat. Acum politia ii cauta pentru a-i amenda.

Publicat:17.08.2018, 06:40

Din imaginile surprinse de camera de bord instalata in masina unuia dintre batausi, se vede cum un sofer schimba banda si franeeaza chiar in fata masinii din spate. Deranjat ca nu i s-a acordat prioritate acesta iese din masina si incepe sa se certe cu celalat conducator auto.

Ei schimba cateva vorbe, dupa care o femeie din automobilul din fata incearca sa-i desparta, cel care o insotea insa ii trage un pumn in fata celuilalt sofer. Bataia a durat pret de cateva minute, iar la un moment dat, soferul care a inceput scandalul se duce spre portbagaj si cauta ceva. Ulterior cei doi batausi au fost despartiti de cativa trecatori.

Oamenii legii spun ca s-au autosesizat pe marginea cazului si ii cauta pe cei doi conducatori auto. Acestia urmeaza sa se aleaga cu cate o amenda pentru huliganism nu prea grav.