Google+

Intalnire cu calatori unicali!

29 septembrie 2018 de la 11.00 pana la 14.00, pe food court al Maratonului International Chisinau se va desfasura o intalnire cu doi calatori unicali din Rusia. Olga Rumyantseva si Vladimir Kotlyar, doua "stele" ale Clubului rus "7 Peaks", vor impartasi experienta lor neobisnuita de calatorii. Intrarea este gratuita.

 

Olga Rumyantseva este o călătoare unicală, alpinistă, fotografă, bloggeriţă, ghid de munte, snowboarder, schior, biciclistă, alergătoare de traseu, alergătoare de maraton, free diver – a urcat în munţi pe toate continentele. În 2013, de una singură a parcurs programul de 7 vulcani, urcând pe cei mai înalţi vulcani ai fiecărui continent, devenind, în acel moment, prima persoană din Federaţia Rusă şă a treia în lume care a  parcurs acest program şi a stabilit un record mondial de viteză pentru acest proiect.

 

 

Olga este organizatorul circuitelor de senzaţie unicale în diverse colţuri ai lumii care sunt greu accesibile şi puţin vizitate, cum ar fi Insulele Kuril, Patagonia, Africa Centrală. Deasemenia Olga a organizat o călătorie excepţională în craterul vulcanului Nyiragongo (Congo), unde se află cel mai mare lac de lavă din lume. La întîlnirea de  sîmbătă această femeie unicală va vorbi despre participarea la expediţia de schi la Polul Nord  europeană-arabă a femeilor. Blogul lui Olga Rumyantseva.

 

 

Vladimir Kotlyar este un alpinist, ghid de munte, schior , vânător subacvatic,se ocupă cu turismul pe apă, boxul thailandez, artele marţiale,fotografierea în aer liber şi filmările video. De două ori el a urcat pe cel mai înalt punct al Pământului - Everest, a vizitat vârful muntelui Vinson din Antarctica, pe supraniul american Aconcagua, a traversat cu barca toată Marea Azov şi  Marea Neagră , a trecut cea mai mare mlaştină din lume a Amazonului Selva. Cinematografia sa o puteţi vedea în filmul lui Valdis Pelsh "Geneza înălţimii". Vladimir vă va povesti  despre Everest şi junglele Amazonului.

 

Ce conduce aceşti oameni? Cum şi care sunt obiectivele stabilite de ei? Cum depăşesc dificultăţile şi lucrează cu situaţiile neprevăzute? Ce înseamnă încărcarea "extra-mare"? De ce au nevoie de ea?

 

Întîlnirea cu persoanele unicale  va avea loc pe 29 septembrie 2018 la Food Court din cadrul Maratonului Internaţional Chişinău între orele 11.00 şi 14.00. Intrarea este gratuită!

 

Apropo, duminică Olga şi Vladimir vor participa la Maraton! Vino la întâlnirea noastră şi te poţi înregistra pentru maraton, înainte de a fi prea târziu!

 

Organizatori: Clubul Montan al Republicii Moldova.

 

*Acest articol este un produs comercial. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn