Renato Usatii le-a aratat internautilor apartamentul castigat la Moscova dupa ce a pariat ca Trump iese presedinte. Intr-un live pe facebook acesta arata cateva secvente din apartamentul cu doua odai din centrul Moscovei.

Publicat:06.12.2016, 06:36

Intrebat de un internaut de milionul de dolari, liderul PN a venit cu raspunsul imediat. 

"Cand am pariat cu Trump, tineti minte povestea, va arat cum arata, mai multe imagini nu dau pentru ca Pro TV-ul maine iarasi o sa aiba ce arata. Asa ca ceea ce tine de milionul de dolari, am primit un apartament cu doua odai in centru.", a declarat Renato Usatii (minutul 41)

Cand Donald Trump a castigat alegerile din America, Renato Usatii nu a ezitat si l-a felictat pentru castig. 

"Il felicit pe Donald Trump pentru victorie. Americanii au ales un presedinte care a promis sa rezolve probleme interne ale tarii, in loc sa promoveze distrugerea in lume, similar cu regimul lui Plahotniuc (...) ", a scris Usatii pe 9 noiembrie pe pagina sa de facebook. 

In aceeasi zi, primarul de Balti a anuntat ca odata cu castigul lui Trump la prezidentiale, s-a ales si cu un milion de dolari dupa ce a pariat cu un prieten. 

"Am pariat cu un bun prieten de-al meu, un renumit agent imobiliar, ca la alegeri va castiga Donald Trump. Pariul consta in faptul ca daca Donald Trump castiga aceste alegeri, prietenul meu imi va da fie un milion de dolari, fie un apartament in centrul Moscovei.", a declarat Usatii pe 9 noiembrie, la fel cum ne-a obisnuit, intr-un live pe facebook.