Google+

iPhone XS si iPhone XS Max, disponibile in magazinele Unite Moldtelecom

Unite, operatorul numarul 1 de Internet mobil si in calitate voce, va pune la dispozitie cele mai noi modele de smartphone-uri, odata cu lansarea lor in marile capitale ale lumii. iPhone XS si iPhone XS Max sunt disponibile acum in magazinele Unite Moldtelecom. Intr-o perioada in care tehnologiile avansate sunt indispensabile activitatii zilnice, Unite are grija sa iti ofere la zi tot ce este nou si trendy.Tot ce-ţi place la un iPhone a fost îmbunătăţit ca să depăşească orice limite. Ecran Super Retina în două dimensiuni - cel mai mare display prezent pe un iPhone şi cu cel mai rapid FaceID. Procesor A12 Bionic - mai inteligent şi mai puternic ca niciodată şi un sistem revoluţionar de camera duală. Ecranele OLED personalizate de pe iPhone XS oferă cele mai clare culori întâlnite în industrie, HDR şi negru autentic. 

 

Dispozitivele sunt realizate din materiale excepţionale. Cea mai rezistentă sticlă folosită vreodată la un smartphone! O nouă culoare superbă de finisaj – aurie, realizată printr-un proces la nivel atomic. Benzi-contur de mare precizie, din oţel inoxidabil chirurgical şi un nou nivel de rezistenţă la apă şi praf. Spatele din sticlă permite ca dispozitivul iPhone XS să poată fi încărcat wireless, chiar mai rapid decât iPhone X.

 

Acum te bucuri de un sistem Face ID Avansat. Securitatea e simplificată la maxim atunci când faţa ta devine parola ta. Îţi poţi debloca iPhone-ul şi te poţi autentifica în aplicaţii, conturi şi multe altele dintr-o privire. Este cea mai sigură autentificare facială întâlnită vreodată la un smartphone. Iar acum e şi mai rapidă.

 

Experienţa de utilizare şi fotografiile făcute sunt cu siguranţă elementele determinante atunci când alegi un smartphone sau altul. Ei bine, iPhone XS şi iPhone Xs Max dispun de cel mai puternic procesor utilizat vreodată în construcţia unui smartphone – chipul Neural Engine. Acestea îţi oferă experienţe uimitoare de realitate augmentată. Portrete incredibile, controlând adâncimea câmpului, plus viteză şi fluiditate în tot ceea ce faci!

 

Sistemul revoluţionar de camere duale îţi deschide o nouă eră în arta fotografiei. Totul se întâmplă printr-un senzor inovator care lucrează împreună cu ISP şi cu Neural Engine pentru a te ajuta să creezi fotografii incredibile.

 

* Smart HDR. Noile cadre secundare, un senzor mai rapid şi puternicul cip A12 Bionic aduc şi mai multe detalii de evidenţiere şi umbrire în pozele tale.

* Pixeli mai mari şi mai profunzi. Un senzor nou creează o fidelitate mai bună a imaginii, acurateţe mai mare a culorii şi zgomot redus în fotografiile efectuate în condiţii de luminozitate scăzută.

* Efect bokeh îmbunătăţit. Pozele în modul Portret arată şi mai profesionist datorită efectului sofisticat de blur al fundalului.

* Noul control al adâncimii de câmp. Acum poţi ajusta adâncimea câmpului din portrete după ce ai efectuat poza.

 

Şi încă ceva. iPhone XS oferă 4G LTE Advanced pentru viteze de descărcare incredibil de rapide şi spaţiu de stocare de până la 512 GB, reprezentând cea mai mare capacitate a iPhone de până acum.

 

Eşti pregătit pentru următoarea ta aventură?

 

Te aşteptăm în magazinele Unite Moldtelecom.

 

Pentru detalii, suna la 067664601

 

*Acest articol este un produs comercial


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn