Google+

Jefuiau ca in filme. 5 moldoveni furau totul in 60 de secunde. Liderul gruparii, un politist. Momentul in care acestia sunt retinuti. Schema dupa care actionau - VIDEO

Jefuiau ca in filme. 5 moldoveni furau totul in 60 de secunde. Liderul gruparii, un politist. Momentul in care acestia sunt retinuti. Schema dupa care actionau - VIDEO
Embed:

Furau ca in filme. 5 membri ai unei grupari specializate in talharii, jafuri, furturi de safeuri si terminale de plata au ajuns pe mana politiei. Liderul gruparii, care de asemenea a fost arestat pentru 30 de zile este un fost politist.

 

Igor ZGLAVUTA, SEF DIRECTIA COMBATERE A CRIMELOR GRAVE: “In capul gruparii este un fost politist care stie foarte bine tot, cum sa actioneze si cum sa stearga urmele.”

 

Cinci membri ai gruparii, printre care organizatorul au fost retinuti si arestati. Suspectii au intre 22 si 31 de ani, iar doi dintre ei au fost anterior judecati.Potrivit procurorilor fiecare membru al gruparii avea rolul  bine determinat de organizator,  persoane care furnizau informatii despre eventualele locuri care erau atacate, executori si persoane care achizitionau bunurile cum ar fi casele de amanet. 

 

Astfel, in perioada septembrie 2017- iulie 2018 gruparea a  comis infractiuni in Chisinau, dar si in alte localitati ale tarii, dar si peste hotare. Membrii gruparii au o pregatire fizica buna, furturile fiind executate in 60 de secunde.  Suma totala a pagubei la toate infractiunile comise si probate pana la moment se ridica la  circa 2 milioane lei. Liderul si membrii grupului criminal risca pana la 15 ani de inchisoae.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn