Google+

La Zaxi a avut loc prezentarea clubului de tip inchis al proprietarilor apartamentelor OASIS - GALERIE FOTO

La 1 noiembrie curent a avut loc prezentarea clubului inchis - OASIS Club, membrii caruia sunt exclusiv viitorii locatari ai acestui complex rezidential unic.

 

La iniţiativa OASIS şi a revistei InSTYLE HOME, 16 designeri şi arhitecţi din Moldova şi-au prezentat proiectele de amenajare a locuinţelor corespunzător ultimilor tendinţe din domeniu.

 

Fiecare dintre ei au elaborat propriul proiect de design pentru apartamentele acestui complex, relevând un interior luminos şi multilateral din punct de vedere al stilului.

 

Evenimentul a avut loc la terasa Zaxi. De atmosfera frumoasă şi dispoziţia oaspeţilor au avut grijă prestigioşii moderatori şi artişti autohtoni, dar şi străini, iar pentru pentru vinuri şi coktailuri fine mulţumim companiei TIMBRUS Estate Purcari Estate şi Johnnie Walker.

 

În contextul evenimentului a fost anunţată deschiderea unui club exclusivist de tip închis - ”OASIS Club”. Acesta oferind privilegiul de a utiliza întreaga gamă de servicii, bonusuri şi oferte prioritare tuturor proprietarilor de apartamente din acest complex locativ.

 

Clienţii OASIS nu doar achiziţionează locuinţe de înaltă calitate, ci devin şi posesorii unui statut special, având posibilitatea de a beneficia la maxim de confort şi cea mai largă gamă de avantaje din sfera de deservire, fapt care automat le deosebeşte radical de toţi ceilalţi!

 

Fiind proprietarul apartamentelor OASIS, puteţi alege unul dintre cele 16 proiecte unice de design şi în acelaşi timp deveniţi posesorul unui card de reduceri la un spectru larg de servicii profesionale prestate de peste 35 showroom-uri specializate din Moldova!

 

OASIS înseamnă un nou standard de viaţă, prestigiu şi beneficii unicale.

 

A fi parte din toate aceste avantaje este foarte uşor - apelaţi la numărul de telefon (022) 87 00 00 şi deveniţi proprietarul apartamentelor visurilor Dvs.

 

Pentru că alegerea corectă - este distincţia celor privilegiaţi!

 

 

 

 

 

*Acest articol este un produs comercial


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn