Google+

Vladimir Voronin, despre strategia recuperararii miliardului disparut: "Cei care l-au furat sunt si cei care-l cauta. Hai sa fim seriosi, cine putea sa vina sa ia miliardul? "Rebeata" din guvern, carturarilor, anafabetilor. Paradoxuri" - VIDEO

Vladimir Voronin, despre strategia recuperararii miliardului disparut: "Cei care l-au furat sunt si cei care-l cauta. Hai sa fim seriosi, cine putea sa vina sa ia miliardul? "Rebeata" din guvern, carturarilor, anafabetilor. Paradoxuri" - VIDEO
Embed:

"Cei care l-au furat, sunt si cei care il cauta. Miliardul e aici (intr-un buzunar) si ei il cauta aici (in alt buzunar). Cine putea sa vina si sa ia miliardul. Haideti sa nu glumim." Asta a declarat Vladimir Voronin, intrebat despre strategia de recuperare a miliardului disparut din cele trei banci, prezentata astazi de autoritati.

 

Vladimir VORONIN, LIDER PCRM: "Cum este posibil acest lucru, daca cei care l-au furat sunt unii si aceiasi care il cauta. Miliardul e aici (intr-un buzunar) si ei il cauta aici (in alt buzunar). Fiti seriosi. Cine putea sa vina si sa ia miliardul. Haideti sa nu glumim.

 

Ce prezinta acest Leanca? Nici nu ai la ce te uita. Pentru ca el a semnat hotararea guvernului de a sustrage din rezerva Bancii Nationale 9 miliarde de lei, pentru salvarea Bancii de Economie. Ce a facut Gaburici? Tot asa a semnat 6 miliarde baiatul. ANRE-ul are lege. Rebeata (tr. din rusa - prietenii ) din guvern, vai carturarilor, analfabetici. ANRE cu cat este mai mare tariful cu atat este mai mare salariu ANRE. Baietii cu masinile se chinuie. Paradoxuri."

 

Astazi, Procurorul General, Eduard Harunjen, directorul CNA, Bogdan Zumbreanu si adjunctul procurorului sef al PA, Adriana Betisor, au prezentat strategia de recuperare al miliardul disparut din cele trei banci, Banca Sociala, Banca de Economii si Unibank.

 

Potrivit lor, strategia prezentata astazi nu are legatura cu cea inclusa in raportul Kroll 2. Intrebati cand ar putea fi facut public raportul Kroll2, acestia sustin ca asteapta ca documentul sa fie tradus din engleza in romana si ulterior vor folosi informatiile de acolo pentru a continua investigatia.

 

VEZI SI: Cum va fi recuperat miliardul disparut: "Au fost deschise peste 200 de cauze penale. Banii nu sunt doar in RM". Etapele comiterii fraudei: Etapa grupului Gacikevici si etapa grupului Filat, Platon si Sor. Schemele si sumele \ DOC


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn