Google+

MAEIE: "Deocamdata nu sunt inregistrati cetateni moldoveni printre victimile incendiului devastator din Londra"

Ambasada Republicii Moldova la Londra facut demersuri pe langa autoritatile londoneze, astfel printre persoanele afectate de incendiu, deocamdata nu se numara si cetateni moldoveni.

 

UPDATE 11:00 Ministerul de Externe anunta ca in urma incendiului au avut de suferit 50 de persoane, iar una a decedat. 

 

"In zona data, autoritatile londoneze spun ca nu locuiesc cetateni moldovei, astfel printre raniti deocamdata nu sunt inregistrati moldoveni.", ne-a spus purtatorul de cuvant MAEIE, Ana Samson. 

 

Sefa departamentului de pompieri din Londra, Dany Cotton, a spus ca exista persoane decedate in incendiu, insa nu poate preciza numarul din cauza complexitatii intervetiei.


Contactata de PRO TV, purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Externe si Integrarii Europene al RM, Ana Samson ne-a spus ca autoritatile noastre sunt in contactat cu autoritatile londoneze si verifica daca printre persoanele afectate de incendiul devastator din Londra se numara si cetateni moldoveni. 

 

"Ne documentam si urmeaza sa ne expunem cu mai multe detalii", spune Ana Samson. 

 

Un urias incendiu a cuprins miercuri dimineata o cladire turn din vestul Londrei, in apropiere de Notting Hill. Este vorba despre o cladire cu cel putin de 27 de etaje, in care se afla cel putin 120 de apartamente, scrie presa britanica.

 

Peste 200 de pompieri lupta cu flacarile uriase.

 

Sefa departamentului de pompieri din Londra, Dany Cotton, a spus ca exista persoane decedate in incendiu, insa nu poate preciza numarul din cauza complexitatii intervetiei.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn