De ziua lor zeci de copii din capitala au impartit din bucuria lor. Ei au participat la o cursa de karting caritabila. Au incins motoarele masinutelor timp de 10 minute, iar o parte din banii care au mers pentru bileta vor ajunge la un orfelinat pentru copii cu dizabilitati din Orhei.

Publicat:01.06.2017, 16:12


Peste o suta de copii au luat astazi cu asalt  circuitul de karting din sectorul Botanica. Majoritatea a fost la prima experienta asa ca nu s-a trecut fara incidente.

“A fost o cursa cu pici, dar m-am simtit foarte bine. Adrenalina la maxim, din pacate le-am facut de lucru baietilor, nu am fost atenta. Am avut piele de gaina.”

“M-a lovit de vre-o doua ori in spate ca nu am apasat la timp pe accelerator. Mi-a placut foarte tare, sunt pentru prima data si o sa mai vin pentru ca e tare interesant cu cartingurile astea.”

Unii pici insa s-au descurcat ca la carte.

“Mereu imi place sa vin aici deorece e foarte distractiv pentru copii si pentru maturi.”

Dupa cursa, copii a participat la o tombola si s-au ales cu jucarii.

“Plastilina, o sa construiesc.”

Potrivit administratiei o parte din banii   colectati din bilete, vor fi donati copiilor cu dizabilitati din orfelinatul de la Orhei.

Maxim PURICE, ADMINISTRATOR, CIRCUITUL DE KARTING: “Deoarece copiii sunt cei care ne fac viata mai dulce am decis sa nu uitam de cei defavorizati si cate 15 lei din fiecare bilet procurat vor merge la o casa de inernat din orhei.”

 O cursa karting de 10 minute costa intre 140 si 160 de lei.