Google+

Majoritatea parlamentara se convoaca in sedinta dupa intalnirea cu Nastase, Dodon si Usatii: "am cerut demisia guvernului Filip" "am propus data de 3 aprilie pentru alegeri anticipate"

Liderul Platformei Demnitate si Adevar Andrei Nastase, liderul socialistilor Igor Dodon si liderul Partidului Nostru Renato Usatii fac declaratii dupa intalnirea cu presedintele Parlamentului.Igor DODON, LIDER PSRM: "Am discutat, le-am adus la cunostinta pozitia protestatarilor. Am cerut anularea votului prin care a fost investit Guvernul Filip, dizolvarea Parlamentului si anuntarea alegerilor anticipate. Ce am obtinut ca rezultat. Am obtinut promisiunea ca cei 57 de deputati se convoaca in sedinta ca sa discute. Iar maine pana la ora 13:00 o sa ne anunte rezultatul.

 

I-am propus prsedintelui Timofti data de 3 aprilie pentru organizarea alegerilor anticipate. Daca nu vor accepta, vom iesi mult mai multi in strada."

 

Andrei NASTASE, LIDER PLATFORMA DA: "Am vorbit cu dl Candu si i-am cerut sa inceteze persecutiile politice la oponentii politici. Alegerile anticipate sunt o solutie. Noi vom continua protestele. Am insistat si pe referendum pentru alegerea presedintelui de catre popor, iar PD nu accepta astfel de propunere."

 

Renato USATII, LIDER PNM: "Este o majoritate parlamentara ilegala de un an jumate. Peste 80% din cetatenii RM vor alegeri anticipate. Nu e corect ce s-a intamplat cu Ghimpu. Nu e corect sa ridici mana la un om batran si mai ales bolnav"


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn