Google+

MAXIMUM: Lichidarea totala de stocuri.

Zilele trecute, compania MAXIMUM a inmanat zeci de unitati de tehnica mare de uz casnic, tehnica de bucatarie, gadget-uri de top si un automobil de tip CUV de vis participantilor la tombola noastra grandioasa. Toata tara a urmarit emisia directa in care s-a desfasurat toata actiunea!

 

Cadourile şi surprizele nu se opresc aici. De azi, în toate magazinele MAXIMUM începe lichidarea totală a stocurilor. Numărul de mărfuri este limitat şi rafturile în curând vor rămâne pustii. Vino şi convinge-te că poţi găsi cele mai bune preţuri doar la MAXIMUM.

 

 

Televizoare cu un ecran de la 32 până la 50 inch te vor impresiona nu doar prin imaginea realistă, sunetul de calitate şi designul stilat, dar şi prin preţul avantajos. Economiseşte până la 4 000 lei şi savurează achiziţia excelentă. Apropo, fii atent la asortimentul de smartphone-uri şi laptopuri. Vei găsi oricând la MAXIMUM toate noutăţile, modelele de top şi cele bugetare.

 

 

 

Este comod când în magazine este prezentată nu numai tehnica IT, dar şi cea de bucătărie, tehnica mare de uz casnic. Magazinele MAXIMUM sunt o adevărată mecca pentru amatorii de tehnologii, de tehnică funcţională şi calitativă pentru casă şi serviciu, precum şi pentru distracţii. 

 

 

Profită de super reducere sau perfectează o achiziţie în rate (este foarte comod, dacă alegi mai multe modele) şi, cu siguranţă, vei fi mulţumit de alegere. Vei primi o marfă de calitate cu o garanţie cuprinsă între 2 şi 5 ani şi posibilitatea de a perfecta o livrare gratuită în perimetrul Chişinăului sau poţi plăti livrarea în orice colţ al Moldovei. Şi poţi face toate acestea fără să ieşi din casă, folosind serviciile online ale magazinului. 

 

 

 

Economiseşte banii şi timpul – cumpără în magazinele MAXIMUM. Doar MAXIMUM Cumpără online: maximum.md / 54-54-54Alătură-te nouă pe reţele de socializare: Facebook/ OK / Instagram / Youtube Nu rata: Noutăţi / Top vânzări / Exclusiv / Recomandări / Sale


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn