Google+

Medicul care si-a facut un selfie in timpul unei operatii de cezariana: "Nu cred ca este ceva indecent" - VIDEO

Medicul care si-a facut un selfie in timpul unei operatii de cezariana: "Nu cred ca este ceva indecent" - VIDEO
Embed:

Nimic indecent. Asa isi comenteaza gestul medicul din Floresti, care si-a facut un selfie in sala de operatie, avand pe masa de interventii o pacienta goala. Directorul spitalului spune ca o comisie va decide daca si cum va fi pedepsit medicul.

 

Sergiu SOCHIRCĂ, MEDIC UROLOG, SPITALUL FLOREŞTI "Nu cred ca este ceva indecent. Eu nu am indicat numele pacientei, nu se vede fata."


In ceea ce priveste cea de-a doua poza postata de el, in care apare un copil nou-nascut, medicul ne-a spus ca acesta este al unei alte femei.

 

Sergiu SOCHIRCĂ, MEDIC UROLOG SPITALUL FLOREŞTI "Mama si-a dat acordul."

 

Potrivit portalului e-sanatate.md, femeia din imagini nu ar fi fost anuntata de medic ca va aparea in poze pe retele de socializare. Ea spune ca va vorbi cu sotul ei pentru a lua o decizie. Directorul spitalului din Floresti ne-a spus ca a creat o ancheta in acest sens, dar inca nu a vorbit personal cu medicul.

 

Valeriu NICHIFORCIUC, DIRECTOR SPITAL FLOREŞTI "Am facut o comisie si vom lua in urmatoarele zile o decizie. Astazi a fost si tatal uneia dintre femei la mi la spital. A cerut explicatii."

 

Toata zarva a pornit dupa ce acum trei zile, doctorul din Floresti a postat pe o retea de socializare o poza cu o femeie goala, in timpul unei operatii de cezariana. Astazi, medicul a sters poza de pe profilul sau. Asa cum ne-a obisnuit deja, ministrul Sanatatii a postat un mesaj pe facebook despre incident. Ruxanda Glavan a cerut ca medicul sa fie sanctionat, calificand gestul lui drept unul revoltator si iresponsabil. 


Un doctor si-a facut un selfie in timpul unei operatii de cezariana, cu viitoarea mama pe masa de operatii - VIDEO


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn