Google+

Moldova Agroindbank este acolo unde sunt si clientii sai - fie ca se afla in camp, la birou sau chiar la expozitia specializata Farmer, pentru a le oferi solutii avantajoase. Ce presupun credite de la MAIB - VIDEO

Moldova Agroindbank este acolo unde sunt si clientii sai - fie ca se afla in camp, la birou sau chiar la expozitia specializata Farmer, pentru a le oferi solutii avantajoase. Ce presupun credite de la MAIB - VIDEO
Embed:

Moldova Agroindbank este acolo unde sunt si clientii sai - fie ca se afla in camp, la birou sau chiar la expozitia specializata Farmer, pentru a le oferi solutii avantajoase. Creditele de la MAIB presupun rate ale dobanzii avantajoase, perioade de rambursare confortabile, un spectru larg de scopuri eligibile pentru dezvoltarea afacerilor agro, inclusiv in cadrul campaniei promotionale “Cu noi ideile tale dau roada.”

 

Ghenadie BELDIGA, şef al Direcţiei Vânzări Credite  MAIB: “Suntem prezenti….suntem bucurosi sa intalnim clientii noi si de asemenea suntem bucurosi sa revedem clientii deja deserviti la MAIB, la care le propunem produsele noi, inclusiv in cadrul expozitiei de astazi.”

 

Producatorii agricoli, antreprenorii care activeaza in spatiul rural, oameni care prelucreaza suprafete agricole, toti pot beneficia de credite avantajoase oferite de Moldova Agroindbank. Un avantaj esential al clientilor Moldova Agroindbank este oportunitatea unica de a beneficia de credite atractive pentru achizitionarea tehnicii produse in Belarus. 

 

Ghenadie BELDIGA, şef al Direcţiei Vânzări Credite  MAIB: “Un alt produs atractiv in cadrul expozitiei este creditul investitional destinat antreprenorului care a decis sa-si procure tehnica necesara si dispune de o contributie de minimum 10 % din costul bunului. Iar daca bunurile sunt din Republica Belarus atunci clientul va dispune de o facilitate in plus si anume compensarea dobanzii in marime de 6% anual din partea Guvernului Belarus.”

 

 Viziteaza stand-ul Moldova Agroindbank de la Moldexpo sau orice sucursala si reprezentanta a bancii pentru credite agro avantajoase si alte servicii, produse bancare care ti se potrivesc. 

 

*Acest articol este un produs comercial


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn