Google+

Le viola, apoi le ucidea. Moldoveanul, care a fost retinut in Rusia, pentru furt de biciclete, a comis 10 crime: 8 la Tiraspol si 2 la Moscova. Autoritatile vin cu detalii despre omoruri

Fortele de ordine din stanga Nistrului vin cu precizari in cazul moldoveanului, originar din Transnistria, care a fost retinut la Moscova, pentru furt de biciclete.

 

Potrivit autoritatilor din Transnistria, barbatul in varsta de 29 de ani era dat in cautare internationala de mai multi ani.

 

In septembrie 2013, acesta a violat o minora, apoi a ucis-o, lovind-o cu ciocanul. Totul s-a intamplat pe teritoriul unei cariere de nisip, care se afla la marginea orasului Tiraspol. In martie 2014, barbatul a comis o infractiune similara: a violat o femeie apoi a ucis-o: a lovit-o cu ciocanul in cap.

 

In luna iunie a aceluiasi an, barbatul a comis o alta crima. Suspectul a atacat din nou o femeie cu un ciocan si a incercat sa-i fure geanta. Pentru ca victima l-a lovit pe individ, acesta a reusit sa fuga de la locul faptei, iar politia nu a mai dat de el. 

 

De asemenea, potrivit autoritatilor, suspectul este banuit ca ar fi comis si alte 5 crime la Tiraspol in 2011, 2012 si 2013.

 

 Pe parcursul urmaririi penale, autoritatile de la noi au aflat ca barbatul se ascundea in Rusia, insa, nu l-au putut gasi. Dupa ce au cerut ajutorul autoritatilor de acolo, la data de 19 octombrie, barbatul a fost retinut. 

 

Ieri, presa rusa a scris despre faptul ca un moldovean, originar din Transnistria, a fost retinut la Moscova pentru ca a furat o bicicleta, iar in momentul audierilor, individul le-a spus oamenilor legii ca a ucis sapte oameni. 

 

Acum suspectul se afla in izolatorul din Rusia si tot acolo isi asteapta sentinta.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn