Foc in mijlocul drumului pe strada Miorita din capitala unde masina unui pensionar s-a aprins. Barbatul, venit din Calarasi, a incercat sa potoleasca flacarile cu stingatorul, dar degeaba. Asa ca pana au venit pompierii, omul s-a uitat neputincios cum autoturismul se transforma intr-un bot de fiare arse.

Publicat:13.11.2018, 11:23

Masina a luat foc in jurul orei 13:00, iar flacarile au mistuit-o atat de repede incat nu a mai ramas nimic din ea. Soferul povesteste ca se pornise spre casa, la Calarasi, dar a tras pe dreapta cand a vazut ca masina a inceput sa arda. Impreuna cu el se afla un copnsatean de-al sau. Ambii au reusit sa iasa la timp din masina.

"Mergeam si s-a aprins, am tras pe partea dreapta. Eram cu un pasager bolnav l-am dat jos si nu mai puteai face nimic."

Barbatul poveste ca a incercat sa stinga singur focul, insa flacarile erau prea puternice. 

"Doua amele stingatoare aveam dar degeaba, ele cand s-au aprins tare deodata. Asa o fost sa-i fie."

Barbatii spun ca au venit in capitala de la Calarasi cu diferite treburi. Pana aici nu au avut nicio problema cu masina. 

"Mergeam tot in regula fara o problema, la un moment dat s-a oprit masina si cand a pornit-o a doua ora aceasta a luat foc. Am sarit el intr-o parte eu in alta. "

 La fata locului au venit pompierii care au potolit focul in 30 de minute. Acestia urmeaza sa stabileasca care a fost cauza izbucnirii inncendiului. 

Pe Instagram-ul Pro TV Chisinagasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova, dar si din lume!