Minorul de 17 ani a fost escortat astazi la Spitalul Clinic de Psihiatrie unde este supus expertizei psihiatrice. Urmatoarele 30 de zile suspectul si le va petrece la sectia de Psihiatrie, timp in care medicii vor primi rezultatele testului medical.

Publicat:14.02.2017, 09:52


 

Rezultate testului medical urmeaza sa fie gata in 30 de zile, iar in tot acest timp minorul urmeaza sa fie internat la sectia de Psihiatrie.


In cazul minorului de la Straseni, procurorii spuneau ca dosarul nu poate fi trimis in judecata atata timp cat nu exista rezultatele expertizei psihiatrice.


 Tanarul de 17 ani a fost extradat acum aproximativ o luna, fiind retinut la inceputul lunii decembrie la frontiera romano-ungara de catre politistii maghiari.

Adolescentul de 17 ani a plecat in Romania a doua zi dupa ce, impreuna cu trei prieteni, ar fi ucis fata de 14 ani. Alti doi suspecti de 14 si 15 ani se afla in arest in izolator, iar al patrulea, de 13 ani nu poate fi cercetat penal. Adolescenta de 14 ani a disparut pe 25 noiembrie, iar in aceeasi zi ar fi fost ucisa de iubitul sau si amicii lui.