Google+

Perchezitiile de la ASEM. Momentul in care unul dintre banuiti, transmite peste balcon o geanta plina cu bani, in timp ce ofiterii CNA bat la usa casei sale - VIDEO

Perchezitiile de la ASEM. Momentul in care unul dintre banuiti, transmite peste balcon o geanta plina cu bani, in timp ce ofiterii CNA bat la usa casei sale - VIDEO
Embed:

Ofiterii CNA descind in aceste momente in mai multe birouri de la ASEM. Mai multi profesori sunt banuiti ca au luat sume mari de bani de la studenti pentru a-i ajuta la sustinerea examenelor si tezelor de licenta. Cu cateva zile in urma, ofiterii CNA au descins si la domiciliile unor suspecti. Atunci, in timp ce ofiterii CNA bateau la usa unei locuinte in care se afla un suspect, acesta a fost surprins in timp ce transmitea, peste balcon, o cutie in care s-ar fi aflat bani primiti de la studenti.

 

Din imagine se vede cum suspectul deschide geamul de la balcon si transmite unei alte persoane, aflata, in apartamentul de alaturi, o cutie in care, potrivit procurorilor CNA, se afla o suma mare de bani.

 

In aceste momente CNA efectueaza perchezitii in mai multe cabinete de la ASEM in cateva dosare pornite pentru luare de mita si trafic de influenta. Mai multi profesori de acolo sunt suspectati ca ar fi luat bani de la zeci de studenti pentru sustinerea examenelor, tezelor de licenta si practicii.

 

Pana acum, 6 profesori de la ASEM si alte 3 persoane, implicate in aceasta schema, au fost retinute pentru 72 de ore.

 

CRONOLOGIA EVENIMENTELOR O GASITI AICI


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn