Google+

O portiune din strada 31 august va fi inchisa pana pe 1 septembrie. Pe strazile adiancente s-au format ambuteiaje: "E strasnic, foarte greu se circula" - VIDEO

O portiune din strada 31 august va fi inchisa pana pe 1 septembrie. Pe strazile adiancente s-au format ambuteiaje: "E strasnic, foarte greu se circula" - VIDEO
Embed:

Pana pe 1 septembrie o portiune a strazii 31 august va fi inchisa. Este vorba de tronsonul cuprins intre Tighina si Ismail, unde au loc lucrari de pozare a retelelor. Astazi soferii au fost nevoiti sa o ia pe strazile adiacente unde s-au format ambuteiaje.

 

Iulia SARIVAN, REPORTER PROTV: Din acest motiv soferii sunt nevoiti sa circule pe strazile adiacente unde s-au format ambuetiaje. Si colac peste pupaza, la intersectia strazii 31 august cu Tighina mai este si o gaura extrem de mare pe care soferii o observa abia dupa ce trec cu rotile prin ea.” 

 

“Cum se circula avand in vedere ca este inchisa str, 31 august? Foarte greu. Cam cat credeti ca o stati in ambuteiaj aici – Jumatate de ora.”

 

“Cate minute ati stat in ambuteiaj? - Foarte mult, foarte mult.”

 

“Foarte greu, pana aici repede dar mai incolo o sa sa mai stam.”  

 

 Unii soferi evitau indicatorul care arata ca strada este inchisa, il ocoleau si isi vedeau de drum spre nemultumirea muncitorilor de la Apa-Canal.

 

“Drumul e inchis da ei se baga oricum. Iata trec si peste chirpici. Multi traiesc aici de asta se baga pe unde pot si ies pe unde pot.” 

 

 Vadim BRINZANIUC, SERVICIUL DE PRESA AL PRIMARIEI:Pe aceste trei strazi au loc lucrari de pozare a retelelor subterane. Dupa care strazile vor intra in reparatie capitala. Urmeaza a fi reabilitate in cadrul proiectului BERD si BEI.” 

 

 Sambata si duminica va fi sistata circulatia transportului pe str. Ismail, intersectie cu str. 31 august, in directia cartierul Telecentru, circulatia transportului public va fi redirectionata.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn