Google+

Munteanu ii cere ministerului Educatiei sa anuleze diploma de studii medii a lui Chiril Gaburici: "Nu poate fi ministru, diploma obtinuta fraudulos sa fie anulata" - VIDEO

Munteanu ii cere ministerului Educatiei sa anuleze diploma de studii medii a lui Chiril Gaburici: "Nu poate fi ministru, diploma obtinuta fraudulos sa fie anulata" - VIDEO
Embed:

Valeriu Munteanu ii cere ministrului Educatiei sa anuleze diploma de licenta a lui Chiril Gaburici. Liberalul spune ca documentul a fost obtinut in baza unui act fals. Babuc a refuzat sa comenteze, iar Gaburici spune ca subiectul s-a epuizat inca in 2015.

 

Valeriu Munteanu i-a trimis o solicitare, ministrului Educatiei sa anuleze diploma de studii superioare a  lui Chiril Gaburici. Liberalul sustine ca aceasta a fost obtinuta printr-un document fals, asa ca el nu merita sa fie ministrul Economiei.

 

Chiril GABURICI, MINISTRU AL ECONOMIEI: "Nu aveti un raspuns pentru domnul Munteanu, o replica pentru el? -I-am raspuns candva, daca dumnealui are nevoie de o informatie aditionala poate sa ma contacteze.”

 

Astazi, Monica Babuc a refuzat sa spuna daca va lua atitudine. Actualul ministru al Economniei, Chiril Gaburici a fost premier mai bine de trei luni in 2015.

 

Chiar in primele zile de mandat, in urma unei investigatii a Ziarului de Garda s-a descoperit ca nu era clar in baza carui document a intrat Gaburici la facultate. Cazul a ajuns in atentia politiei, care a stabilit ca acesta are o diploma de absolvire a liceului Stefan cel Mare, veridicitatea careia a fost pusa la indoiala.

 

Potrivit procurorilor, aceasta diploma ar fi falsa. Ulterior, dosarul a fost clasat, diploma insa nu fusese anulata. Chiril Gaburici a avut tot timpul raspunsuri evazive la acest subiect.

 


Vezi postarea lui Munteanu:


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn