Google+

“Angel Back”: Un film de scurt metraj realizat de o jurnalista din Moldova a fost nominalizat la Festivalul Independent de Filme din Los Angeles - VIDEO

“Angel Back”: Un film de scurt metraj realizat de o jurnalista din Moldova a fost nominalizat la Festivalul Independent de Filme din Los Angeles - VIDEO
Embed:

Un film de scurt metraj realizat de o jurnalista din Moldova, Natalia Ghilascu ne va duce faima peste hotarele tarii. Pelicula “Angel Back”, produs in cadrul cursurilor la Universitatea din Statele Unite la care care studiaza, a fost nominalizat la Festivalul Independent de Filme din Los Angeles, care va avea loc maine. Natalia ne-a povestit despre experienta sa de regizor-incepator si spera ca filmele moldovenesti vor ajunge la Holywood.

 

”Alex, de ce m-ai părăsit?-Marina, nu..”

 
6 minute si 30 de secunde de film au ajuns la inimile celor care l-au privit. 鄭ngel Backeste o istorie de drama, cu un mesaj profund si poate atat de aproape de unii. 


”-Am un cadou pentru tine.-Ce-i asta?-Deschide-o.-Vrei să fii soţia mea?”

 
Este despre relatia a 2 tineri, care se iubesc, dar nu pot fi impreuna pentru ca parintii sunt impotriva.

Natalia Ghilascu spune ca la film s-a lucrat mai mult de o luna, si s-a lucrat intens, actorii, printre care tineri moldoveni, romani si americani, implicandu-se cu tot sufletul.


Natalia GHILASCU, REGIZOR FILM: “Nu am dormit zile si nopti, am lucrat la acest film, la idei..”

 
Iar efortul a meritat. Pelicula a fost nominalizata la Festivalul Independent de Film din Los Angeles la categoria “cel mai bun scurt metraj”.


Natalia GHILASCU, REGIZOR FILM: “ 

 
Natalia spera si crede ca filmul va avea succes in Statele Unite, dar si in Moldova.

Natalia GHILASCU, REGIZOR FILM: “Ma gindesc sa fie difuzat si la unele televiziuni locale din SUA. Cand ma voi intoarce in Moldova va fi proiectat si acolo pentru ca mam gindit sa organizez un festival de film interntional despre diversitate.”

In viitor, Natalia vrea sa lucreze cu regizori americani de renume, si de ce nu, sa vorbeasca, prin filmele sale, despre Moldova. 

Natalia GHILASCU, REGIZOR FILM: “Ma vad in viitor sa colaborez cu regizori internationali sunt idei interesante care pot fi inspirate din viata din Moldova.”

 
Natalia Ghilascu este jurnalist in trecut, iar de cativa ani studiaza la scoala de film din cadrul Universitatii de stat din Arizona.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn