Google+

Nu fi glod, mergi la vot! Este mesajul unui spot electoral, prin care moldovenii sunt indemnati sa participe la scrutinul de duminica - VIDEO

Nu fi glod, mergi la vot! Este mesajul unui spot electoral, prin care moldovenii sunt indemnati sa participe la scrutinul de duminica - VIDEO
Embed:

Nu fi glod, mergi la vot! Este mesajul unui spot electoral, prin care moldovenii sunt indemnati sa participe la scrutinul de duminica. Asemenea clipuri video, care au impanzit retelele sociale pe parcursul campaniei electorale, au fost create de diferite ONG-uri, pentru a informa cetatenii despre alegerile parlamentare.

 

Turul doi nu va fi. Voteaza din prima, ne indeamna cei de la PROMO-Lex, care au publicat doua spoturi, in aceasta campanie electorala. La fel ca si pilotul, protagonistul celui de-al doilea clip video are doar o sansa ca sa faca ceea ce si-a propus.

 

Spoturile au fost publicate in cadrul campaniei “Iesi la vot”, pentru informarea cetatenilor si antrenarea lor in procesul electoral. Un alt filmulet, care a stranit amuzamentul internautilor, a fost creat de portalul de stiri nordnews, pentru moldovenii care inca nu au decis daca vor merge la vot sau nu. 

 

Total diferite sunt spoturile lansate de Comisia Electorala Centrala, in care apar lanuri de grau si vita de vie, iar autorii clipului video vorbesc despre un viitor mai bun, care ne asteapta daca vom participa la parlamentare....dar si despre cetatenii Republicii Moldova, care indiferent de religie ori limba vorbita, reprezinta o forta. 
Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn