Google+

Nu vrem cadouri electorale, ci pensii mai mari. O spune o batrana din Balti, care merge de nevoie la evenimentele diferitelor partide, unde s-ar imparti daruri, pentru ca astfel mai castiga ceva de mancare - VIDEO

Nu vrem cadouri electorale, ci pensii mai mari. O spune o batrana din Balti, care merge de nevoie la evenimentele diferitelor partide, unde s-ar imparti daruri, pentru ca astfel mai castiga ceva de mancare - VIDEO
Embed:

Nu vrem cadouri electorale, ci pensii mai mari. O spune o batrana din orasul Balti, care sustine ca este nevoita sa mearga la evenimentele organizate de diferite partide, unde s-ar imparti daruri, pentru ca astfel mai castiga ceva de mancare.

 

Tamara Ivanova, in varsta de 82 de ani, are o pensie de 1200 de lei. Si pentru ca acesti bani ii ajung doar pentru a plati facturile, batrana spune ca merge la piata unde vinde haine si obiecte vechi.

 

Tamara IVANOVA, PENSIONARA: „La noi la piata, toti oamenii sunt carturari, cu studii superioare. Radem si spunem: “Sa mergem fetelor la agitatie, ne vor da macar ceva.”

 

Si pentru ca nu ii ajung bani pentru produse alimentare, sustine ca merge de nevoie la evenimentele organizate de partidele inscrise in cursa electorala.

 

Tamara IVANOVA, PENSIONARA: „Sor a dat o sticla de vin spumant, o cutie cu bomboane si un ceas. De doua ori am fost la el. Cand a dat Dodon cadouri, acolo era ulei, zahar, crupe.”

 

Batrana spune ca in loc de aceste cadouri impartite in campania electorala, isi doreste o pensie mai mare.

 

Tamara IVANOVA, PENSIONARA: „Mie sa-mi dea macar trei mii de lei. Asta nu este atat de mult.”

 

Ieri, pe retelele de socializare a aparut un filmulet din care se vede ca in comuna Tambula din raionul Sangerei mai multi oameni, care ies de la biserica, au primit pungi pe care era imprimata sigla partidului Sor.

 

„-La biserica v-a dat pachetele? -Da, la biserica ne-a dat. Sor deja si la biserica face agitatie.”

 

Reprezentantii partidului Sor nu ne-au raspuns la telefon pentru a ne spune ce era in pungi. Intr-un raport al Promo-LEX, realizat in perioada 23 ianuarie-5 februarie, observatorii au anuntat ca au inregistrat cazuri cand s-au oferit cadouri cu tenta electorala din partea partidelor.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn