Google+

O groapa cu un diametru de cinci metri sta de doua saptamani pe o strada de la Buiucani si nicio autoritate nu reactioneaza, de parca nu ar vedea-o - VIDEO

O groapa cu un diametru de cinci metri sta de doua saptamani pe o strada de la Buiucani si nicio autoritate nu reactioneaza, de parca nu ar vedea-o - VIDEO
Embed:

O groapa imensa a aparut pe o strada din sectorul Botanica. Oamenii care locuiesc in preajma spun ca aceasta s-a fi format inca acum doua saptamani, si de parca ar fi o normalitate, nimeni nu vine sa acopere craterul. Asfaltul s-a surpat din cauza unei tevi sparte, despre care Apa Canal spune ca i-ar apartine unui atreprenor.

 

“Aici a spalat apa pe desupt, si iesea apa tocmai la vale acolo. Cei de la Apa-Canal au promis ca o sa vina la primavara sa asfalteze.” 

 

“Era o teava veche, dupa asta era blocata, au acoperit-o si dupa asta au pus teava noua. A curs apa vreo 10 ore poate.”

 

Oamenii se plang ca din cauza drumului stricat este periculos sa mergi atat cu masina, cat si pe jos. Soferii de taxi refuza sa vina in zona.   

 

“A cazut si o masina am inteles? - Da, venea din vale si a cazut aici jos, de atunci s-a facut groapa mai mare. -Din ce cauza? Probabil de la apa, cand s-a topit zapada a inceput sa se faca gaura mai mare. Astazi a fost un tractor si cat de cat a lucrat. Aici unde au pus pamant era o gaura si mai mare.”

 

Craterul cu diametrul de 5 metri s-a format din cauza unei tevi sparte, spun oamenii. 

 

"Asta acesti care au tras canalizare aici, e lucrul lor. Aici mai la vale s-a spart o teava de apa si cat a curs acolo, tot asfaltul s-a prabusit."

 

I-am telefonat pe responsabilii de la Apa-Canal. Ei sustin ca nu poarta nicio vina, intrucat apeductul i-ar apartine unui agent privat, care urmeaza sa repare teava, dar si drumul. Directorul companiei nu a fost de gasit pentru comentarii. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn