Google+

O masina parcata in fata unui supermarket la Ciocana a ars dupa ce ar fi fost incediata intentionat: "S-a auzit intai alarma, iar mai apoi o bubuitura puternica" - VIDEO

O masina parcata in fata unui supermarket la Ciocana a ars dupa ce ar fi fost incediata intentionat: "S-a auzit intai alarma, iar mai apoi o bubuitura puternica" - VIDEO
Embed:

O masina parcata in fata unui supermarket la Ciocana a ars dupa ce ar fi fost incediata intentionat. Politia afirma ca o camera de supraveghere a surprins momentul in care un barbat da foc Daciei Logan, insa oamenii legii nu publica imaginile.

 

Totul s-a intamplat la ora 5 dimineata. In masina nu se afla nimeni, iar politia afirma ca un barbat s-ar fi apropiat de Dacia parcata si i-ar fi dat foc.

 

Natalia STATI, OFIȚER DE PRESĂ, IP CHIŞINĂU: “Efectua cercetarile la fata locului, politistii au ridicat imaginile de pe o camera de supraveghere. In urma examinarii, politistii au stabilit ca automobilul a fost incendiat intentionat. Este o persoana de gen masculin.”

 

“S-a auzit intii alarma, caltceva nu avea ce,si dupa asta s-a auzit o bubuitura, cred ca gazul a exploadat si se auzea para cum ardea, dupa care a trecut politia pe alaturi.”

 

Luminita ZATIC: “Am auzit cum s-a aprins o para,asa galagie mare am iesit la balcon, cam am vazut cum ardea masina.-unde se afla?-in mijlocul drumului, nu era parcata in rind cu toate masinile, dar in mijloc era.”

 

Martorii spun ca flacarile au afectat si o alta masina parcata alaturi. 

 

Luminita ZATIC: “Stapanul a venit, striga ajutor, dar nimeni nu a sarit in ajutor.”

 

Politia il cauta acum pe faptas si a pornit o cauza penala in acest caz.Daca va fi gasit, barbatul risca sase ani de inchisoare.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn