Le era frica sa nu fie printre ultimii, insa s-au dovedit a fi invingatori. Vorbim despre ofiterii Serviciului de Protectie si Paza de Stat care au castigat campionatul Mondial Bodyguard 2017 din cele 19 echipe venite din toate colturile lumii. Dupa trei zile de foc, aseara toti participantii au fost premiati.

Publicat:20.09.2017, 10:50

Alexei Spanu, seful echipei SPPS spune ca cel mai mult le-a fost frica sa nu fie printe cei mai slabi, avand in vedere ca in acest an competitia s-a desfasurat la noi in tara.

Alexei SPANU OFITER SPPS: “Cel mai greu a fost presiunea pe care simtit-o impreuna cu echipa.  Cand esti acasa creste cu mult responsabilitatea.“

Desi nu au luat un loc de top la campionat, echia de femei din Ucraina nu s-a aratat dezamagita, mai ales ca una dintre tinere a castigat si o medalie la una din probe.  

“Sincer, nu m-am asteptat, echipe compuse din femei nu sunt multe. Este prima data cand aleg femeile ca cele mai bune.”

In aceste trei zile, bodyguarzii din 19 tari au avut de trecut prin 8 probe, pintre care sa conduca o masina in conditii extreme, sa escorteze o dlegatie oficiala, sa traga la tinta si sa lupte corp la corp. Campionatul mondial Ð’odyguard este la a 8-a editie si in premiera la Chisinau. Competitia este organizata de catre Federatia interationala de profil.