Google+

Orchestra Lautarii condusa de Nicolae Botgros s-a ales cu un teren de 27 de ari din partea guvernului. Terenul a fost oferit gratuit, iar acolo urmeaza sa fie inaltat un centru cultural cu spatii comerciale si apartamente - VIDEO

Orchestra Lautarii condusa de Nicolae Botgros s-a ales cu un teren de 27 de ari din partea guvernului. Terenul a fost oferit gratuit, iar acolo urmeaza sa fie inaltat un centru cultural cu spatii comerciale si apartamente - VIDEO
Embed:

Asociatia Lautarii, condusa de Nicolae Botgros a primit permisiunea Guvernului de a construi un complex cultural. Acesta urmeaza sa fie inaltat pe un teren pe care Botgros l-a primit in dar de la guvernul Tarlev acum 12 ani. Se intampla la doua saptamani dupa ce maestrul anunta ca sustine candidatura lui Pavel Filip la Straseni. Nicolae Botgros nu ne-a raspuns la telefon pentru comentarii.

 


Pe terenul de 27 de ari primit gratuit de la stat in 2007 pe cand la conducere era guvernul Tarlev, Asociatia Obsteasteasca "Lautarii" condusa de Nicolae Botgros, urmeaza sa inalte un centru cultural, cu spatii locative si comerciale. Autoriatile sustin ca terenul apartinea anterior Palatului de Cultura al Feroviarilor.

 

Nicolae Botgros nu ne-a raspuns la telefon pentru comentarii, insa in decizia de Guvern este specificat faptul ca orchestra nu are banii necesari pentru acest proiect, dar si-a gasit parteneri privati inca din anul 2016.

 

Fondatorul ansamblului Lautarii, Nicolae Botgros, care a sustinut candidatura lui Pavel Filip la Straseni a fost inregistrat oficial pe circumscriptia nr. 42 din sudul tarii.

 

Potrivit CEC, artistul a depus actele pentru a fi inregistrat in calitate de candidat independent pe circumscriptia din care fac parte localitati din raionele Cantemir si Cahul.

 

Maestrul se va duela cu 6 candidati - patru reprezentanti ai partidelor, PD, PSRM, Partidul Sor si PN, un candidat de la blocul electoral ACUM, dar si un alt candidat independent.Anterior, Nicolae Borgros l-a sutinut pe Pavel Filip in circumscriptia nr. 20 de la Straseni, acolo unde premierul va candida.

 

Artistul, alaturi de alti interpreti de la noi, a participat la Forumul PD, organizat de democrati pentru a-l sustine si pentru a-l anunta oficial pe Filip candidat in circumscriptia uninominala de acolo.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn