Google+

Perchezitii la mai multe locatii din Bucuresti intr-un dosar urias. 15.000 de persoane, cele mai multe din Republica Moldova, au buletin la trei adrese dintr-un sector din capitala romana - VIDEO

Perchezitii la mai multe locatii din Bucuresti intr-un dosar urias. 15.000 de persoane, cele mai multe din Republica Moldova, au buletin la trei adrese dintr-un sector din capitala romana - VIDEO
Embed:

Mai multe perchezitii s-au desfasurat azi dimineata, in Bucuresti, intr-un dosar privind fals in declaratii in legatură cu obtinerea de carti de identitate romanesti, in schimbul unor sume cuprinse intre 150 si 200 de euro.Conform poliţiştilor romani, 15.000 de persoane, cele mai multe din Republica Moldova, figurează cu domiciliul la trei adrese din sectorul 3.

 

”La această oră, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Ordine Publică şi Poliţia Sectorului 3, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti pun în aplicare 6 mandate de percheziţie domiciliară în Bucuresti şi pun în executare 9 mandate de aducere într-un dosar privind infracţiunile de constituire de grup infracţional organizat şi fals în declaraţii”, informează Poliţia Capitalei romane.

 

Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat că două grupuri infracţionale organizate îşi ofereau serviciile, contra cost, unor cetăţeni străini, preponderent din Republica Moldova, pentru a le facilita obţinerea cărţii de identitate româneşti, declarând în fals că aceştia vor locui la adresele lor, sumele solicitate fiind între 150 şi 200 de euro.

 

Până la acest moment au fost identificate aproximativ 15.000 de persoane care figurează ca având domiciliul stabilit la trei adrese din sectorul 3.

 

Audierile în acest caz se vor desfăşura la sediul Serviciul Ordine Publică, dar şi la Secţiile 11, 12 şi 23 Poliţie.


Citeste mai multe despre: ,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn