Google+

Recuzat de patru ori de aparatorii lui Platon, magistratul de caz a respins plangerea depusa de fostul deputat. Cum raspunde Platon, intrebat la ce sentinta se asteapta in dosarul in care este cercetat - VIDEO

Recuzat de patru ori de aparatorii lui Platon, magistratul de caz a respins plangerea depusa de fostul deputat. Cum raspunde Platon, intrebat la ce sentinta se asteapta in dosarul in care este cercetat - VIDEO
Embed:

Recuzat ieri de patru ori de aparatorii lui Veaceslav Platon, magistratul Ghenadie Pavliuc a respins astazi plangerea depusa de omul de afaceri impotriva procurorilor. Sedinta a continuat astazi. Platon sustine ca are probe impotriva lui Vlad Plahotniuc, iar procurorul care se ocupa de dosarul sau nu ar avea nici o dovada care sa-l incrimineze, cu exceptia depozitiilor lui Ilan Sor, care ar fi false.

 

„-Aveţi dovezi împotriva lui Vlad Plahotniuc? -Da, am. -Care sunt? -Diferite, inclusiv în formă scrisă. -Când le veţi face publice? -În curând, deoarece ei se grăbesc, iar în octombrie, ei intenţionează să transmită dosarul în judecată."

 

In mijlocul mascatilor, Platon a mai reusit sa  strige ca stie deja si ce decizie vor lua judecatorii in privinta sa, chiar daca tot el sustine ca procurorii nu ar avea probe.

 

“-La ce sentinţă vă aşteptaţi? -La una de condamnare, la sigur. Totul se va desfăşura cu fărădelegi, iar nici un demers nu va fi acceptat. -Ce dovezi au procurorii împotriva dumneavoastră? -Dovezi false. Procesele verbale ale audierilor lui Şor."

 

Demersul prin care avocatii lui Platon s-au plans pe procurorul de caz a fost respins de judecator.

 

Andrei Baiesu spune ca demersul apararii este unul nefondat.

 

Procurorul nu exclude ca intr-adevar dosarul ar putea fi trimis in curand in judecata.

 

In cadrul sedintei de astazi, Platon a explicat si motivul pentru nu a vorbit pana acum despre ilegalitatile pe care el spune ca le cunoaste.

 

“-De ce aţi tăcut în timp ce eraţi în libertate? -Pentru că atunci nu era treaba mea. -În ce relaţii sunteţi cu domnul Sagaidac si Mihail Goffman? -Nu am nici o relaţie cu ei.”

 

Extradat in Moldova la sfarsit de august, Platon este coleg de penitenciar cu Vlad Filat. Omul de afaceri se declara nevinovat si spune ca dosarul sau este un joc politic in spatele caruia ar sta Vlad Plahotniuc. Democratul nu a comentat pana acum acuzatiile.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn