Google+

Peste 8 mii de politisti vor supraveghea duminica mersul alegerilor. La fiecare sectie de votare se vor afla cate doi politisti, iar altii vor fi gata sa intervina in caz de necesitate - VIDEO

Peste 8 mii de politisti vor supraveghea duminica mersul alegerilor. La fiecare sectie de votare se vor afla cate doi politisti, iar altii vor fi gata sa intervina in caz de necesitate - VIDEO
Embed:

Duminica, peste 8 mii de politisti vor supraveghea mersul alegerilor. La fiecare sectie de votare se vor afla cate doi politisti, iar altii vor fi gata sa intervina in caz de necesitate. Oamenii legii indeamna cetatenii sa-i anunte daca surprind nereguli.

 

Numit sef al Inspectoratului National de Patrulare cu cateva zile inainte de alegeri, Marin Maxian a prezentat astazi schema conform careia vor activa politistii in ziua alegerilor parlamentare. Maxian sustine ca acum politia supravegheaza escortarea buletinelor de vot. El a enumerat cateva reguli pe care alegatorii si candidatii trebuie sa le respecte pe 24 februarie.

 

Marin MAXIAN, SEFUL INSPECTORATULUI NATIONAL DE PATRULARE: “In caz ca alegatorii prezenti la vot vor avea mesaje cu tenta electorala, maiouri sau alte accesorii si vor fi in grup avand ca scop sa atraga atentia alegatorilor de a vota candidatul pe care il reprezinta la fel este o incalcare.”

 

Maxian a amintit si despre faptul ca desi agitatia electorala nu este interzisa in ziua scrutinului, cei care se implica in astfel de actiuni trebuie sa tina cont de cateva interdictii.

 

Marin MAXIAN, SEFUL INSPECTORATULUI NATIONAL DE PATRULARE: “Cei care fac agitatie electorala in ziua alegerilor nu trebuie sa se afle pe teritoriul sau in sectia de votare, un moment foarte important este ca pliantele sau alte obiecte pe care li se ofera cetatenilor nu trebuie sa depaseasca 100 de lei.” 

 

Duminica 8 mii de politisti vor fi la munca. 4 mii dintre ei se vor afla la sectiile de votare, iar peste 500 vor interveni in cazul neregulilor anuntate. La alegerile din 24 februarie vor fi deschise 2018 sectii de votare.

 

Pe Instagram-ul Pro TV Chisinau găsiţi imaginile, dar si stirile momentului din Moldova, dar şi din lume!  Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn