Google+

Si ministerul de Interne se pregateste intensiv pentru protestele de duminica: "Vor fi mobilizati suficienti politisti". Mai multe strazi din capitala vor fi blocate - VIDEO

Si ministerul de Interne se pregateste intensiv pentru protestele de duminica: "Vor fi mobilizati suficienti politisti". Mai multe strazi din capitala vor fi blocate - VIDEO
Embed:

Politia atentioneaza cetatenii ca printre protestatarii de duminica ar putea fi si cativa provocatori. Ei au fost identificati, insa nu si retinuti. La fel pe durata mitingului mai multe strazi din capitala vor fi blocate.


De protestul de duminica se pregatesc nu doar membrii Paltformei DA, dar si oamenii legii. Ei spun ca au identificat un grup de persoane, care ar avea intentia sa transorme protestele pasnice, in unele violente.  

 

Alexandru JIZDAN, MINISTRUL DE INTERNE “ Nu au fost retinute...” 

 

Jizdan a mai adaugat ca persoanele banuite nu au fost retinute, pentru a nu se crea impresia ca politia intimideaza participantii la protest. 

 

Alexandru JIZDAN, MINISTRUL DE INTERNE  “Vor fi mobilizati suficienti politisti...”

 


La fel, pe durata mitingului de duminica, politia va asigura ordinea publica nu doar in PMAN, dar si pe traseele nationale. 

 

Alexandru JIZDAN, MINISTRUL DE INTERNE “Politia va asigura ordinea publica si pe traseele nationale…” 

 

Duminica, traficul pe bulevardul Stefan cel Mare in perimetrul strazilor Puskin si Banulescu Bodoni va fi blocat, iar circulatia rutiera va fi redirectionata pe strazile adiacente. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn