Google+

Politia sustine ca protestatarii adunati in fata CSJ au blocat circulatia transportului pe mai multe strazi

Politia Republicii Moldova sustine ca protestatarii adunati in fata Curtii Supreme de Justitie au blocat circulatia transportului pe mai multe strazi din centrul capitalei.

 

Comunicatul emis de politie:

 

"UPDATE: Circulaţia transportului electric urban pe bulevardul Grigore Vieru a fost reluată.

 

În aceste momente, în legătură cu acţiunea de protest din faţa Curţii Supreme de justiţie, circulaţia transportului electric urban este sistată pe bulevardul Grigore Vieru, în ambele direcţii.

 

Totodată, pe strada Petru Rareş, în perimetrul străzilor Albişoara şi Constantin Tănase, este sistată circulaţia pentru tot transportul rutier, cu redirecţionarea pe străzile adiacente. Menţionăm, manifestanţii au blocat circulaţia contrar prevederilor legale.

 

 Inspectoratul General al Poliţiei cheamă cetăţenii la calm, iar şoferii sunt rugaţi să evite circulaţia pe perimetrul acestor străzi.

 

De asemenea, Poliţia îndeamnă toţi participanţii la acţiunea de protest să îşi exercite dreptul la libera exprimare pe cale paşnică şi să execute cerinţele legale ale poliţiştilor, iar în caz de urgenţă, să informeze cel mai apropiat poliţist sau secţie de poliţie, ori să apeleze numărul 112 ori de câte ori sesizează situaţii tensionate, persoane sau obiecte dubioase, ce pot tulbura ordinea publică."


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn