Moldtelecom continua sa investeasca pe piata serviciilor de televiziune digitala si aduce in premiera pe piata functionalitati noi la serviciul Smart TV. Acum posibilitatile tale sunt si mai extinse, iar lumea televiziunii digitale iti este cat se poate de accesibila. Serviciul Smart TV de la Moldtelecom este acum disponibil pe langa televizoarele smart Samsunt, LG si pentru televizoarele smart cu sistem de operare Android. Printr-o simpla conexiune la Internet fix de la Moldtelecom, vizionezi canalele TV indragite prin intermediul aplicatiei Moldtelecom SmartTV care poate fi descarcata direct pe televizorul tau, fara a mai avea nevoie de conectarea unui Mediabox.

Publicat:31.10.2018, 08:58

Moldtelecom are grija sa îti puna la dispozitie servicii adaptate celor mai noi posibilitati tehnice ale dispozitivelor de ultima generatie. Operatorul a fost primul care acum 2 ani a lansat serviciul Smart TV pe piata si primul care astazi îti largeste posibilitatile de utilizare a acestui serviciu si pe televizoare cu sistem de operare Android. Å¢inem cont de preferintele tale si daca optezi pentru modelele de televizoare Sharp, Philips, Sony esti liber sa te bucuri de televiziune prin Internet. 

Uiti de restrictiile asociate cu cablu, fire, echipamente, o multime de panouri si mai multe telecomenzi. La doar 50 lei pe luna, fara taxa de activare, fara mediabox si doar cu o singura telecomanda ai acces la peste 100 de canale TV printr-o simpla conexiune la Internet fix de la Moldtelecom. În plus, datorita conexiunii televizorului tau la Internet ai acces la tot contentul preferat online.

Urmaresti oricând filme, muzica, navighezi retele de socializare si faci orice alt lucru care te pasioneaza online, direct de la televizor. Este extrem de placut sa te bucuri de toata aceasta libertate în fata unui televizor performant în care calitatea imaginii si sunetului sunt exceptionale, detaliile si functionalitatile sunt intuitive, iar costul serviciului Smart TV extrem de accesibil.

Vizionarea canalelor TV la televizor prin conexiune la Internet fix de la Moldtelecom, se realizeaza prin descarcarea aplicatiei Moldtelecom SmartTV din magazinul de aplicatii, pe care îl gasesti în meniul televizorului. Acum serviciul este disponibil pentru televizoarele smart Samsung, LG (modelele anilor 2011 – 2018) si pentru televizoarele smart cu sistemul de operare Android precum Sony, Sharp, Philips.

Pentru activarea serviciului Moldtelecom SmartTV, apelati  Serviciul Suport Clienti, 1181

În plus, Moldtelecom îti pune la dispozitie o solutie completa si îti ofera si televizor SmartTV de 43 “ în rate, pentru a te bucura la maximum de avantajele serviciului Moldtelecom SmartTV. 

Conectarile plictisitoare care consuma timp, instalari si setari nu mai sunt acum o preocupare pentru tine. Aceasta parte este realizata de specialistii Moldtelecom, care vin direct la tine acasa.

Moldtelecom este operatorul numarul 1 în servicii integrate mobile – fixe – Internet si TV.

*Acest articol este un produs comercial