Google+

Posibilitati noi in televiziune cu serviciul Moldtelecom SmartTV, acum si pe Android

Moldtelecom continua sa investeasca pe piata serviciilor de televiziune digitala si aduce in premiera pe piata functionalitati noi la serviciul Smart TV. Acum posibilitatile tale sunt si mai extinse, iar lumea televiziunii digitale iti este cat se poate de accesibila. Serviciul Smart TV de la Moldtelecom este acum disponibil pe langa televizoarele smart Samsunt, LG si pentru televizoarele smart cu sistem de operare Android. Printr-o simpla conexiune la Internet fix de la Moldtelecom, vizionezi canalele TV indragite prin intermediul aplicatiei Moldtelecom SmartTV care poate fi descarcata direct pe televizorul tau, fara a mai avea nevoie de conectarea unui Mediabox.

 

Moldtelecom are grijă să îţi pună la dispoziţie servicii adaptate celor mai noi posibilităţi tehnice ale dispozitivelor de ultimă generaţie. Operatorul a fost primul care acum 2 ani a lansat serviciul Smart TV pe piaţă şi primul care astăzi îţi lărgeşte posibilităţile de utilizare a acestui serviciu şi pe televizoare cu sistem de operare Android. Ţinem cont de preferinţele tale şi dacă optezi pentru modelele de televizoare Sharp, Philips, Sony eşti liber să te bucuri de televiziune prin Internet. 

 

Uiţi de restricţiile asociate cu cablu, fire, echipamente, o mulţime de panouri şi mai multe telecomenzi. La doar 50 lei pe lună, fără taxă de activare, fără mediabox şi doar cu o singură telecomandă ai acces la peste 100 de canale TV printr-o simplă conexiune la Internet fix de la Moldtelecom. În plus, datorită conexiunii televizorului tău la Internet ai acces la tot contentul preferat online.

Urmăreşti oricând filme, muzică, navighezi reţele de socializare şi faci orice alt lucru care te pasionează online, direct de la televizor. Este extrem de plăcut să te bucuri de toată această libertate în faţa unui televizor performant în care calitatea imaginii şi sunetului sunt excepţionale, detaliile şi funcţionalităţile sunt intuitive, iar costul serviciului Smart TV extrem de accesibil.

 

 

Vizionarea canalelor TV la televizor prin conexiune la Internet fix de la Moldtelecom, se realizează prin descărcarea aplicaţiei Moldtelecom SmartTV din magazinul de aplicaţii, pe care îl găseşti în meniul televizorului. Acum serviciul este disponibil pentru televizoarele smart Samsung, LG (modelele anilor 2011 – 2018) şi pentru televizoarele smart cu sistemul de operare Android precum Sony, Sharp, Philips.

 

Pentru activarea serviciului Moldtelecom SmartTV, apelaţi  Serviciul Suport Clienţi, 1181

 

În plus, Moldtelecom îţi pune la dispoziţie o soluţie completă şi îţi oferă şi televizor SmartTV de 43 “ în rate, pentru a te bucura la maximum de avantajele serviciului Moldtelecom SmartTV. 

 

Conectările plictisitoare care consumă timp, instalări şi setări nu mai sunt acum o preocupare pentru tine. Această parte este realizată de specialiştii Moldtelecom, care vin direct la tine acasă.

 

Moldtelecom este operatorul numărul 1 în servicii integrate mobile – fixe – Internet şi TV.

 

*Acest articol este un produs comercial


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn