Presedintele Igor Dodon a postat un video pe facebook in care apare cu o vanataie pe nas. Seful statului spune ca o perioada de timp va fi supravegheat de medici.

Publicat:11.09.2018, 09:31

In postarea sa pe pagina de facebook, seful statului le multumeste tuturor pentru urarile de bine si intelegere. Acesta spune ca a convocat o sedinta operativa privind situatia din tara si privind agenda evenimentelor internationale preconizate pentru perioada imediat urmatoare.

"Cred ca ar trebui cu totii sa tragem concluziile de rigoare din situatia creata si mereu sa tinem cont de faptul ca atitudinea etica, umana trebuie sa predomine asupra tentatiei de a manifesta pasiuni si preferinte politice, oricare sunt ele", scrie Igor Dodon.


VEZI SI: Momentul impactului. Cum s-a produs accidentul de pe soseaua Chisinau-Calarasi, in care a fost implicat cortegiul sefului statului. Imagini surprinse de o camera de bord

VEZI SI: Igor Dodon, mama acestuia, dar si unul dintre fii sai, au ajuns la spital, dupa ce masina prezidentiala in care se aflau a fost izbita de o camioneta, in apropiere de Straseni. Filmul accidentului

Igor Dodon a ajuns duminica, 9 septembrie, la spital dupa ce masina prezidentiala in care se afla a fost implicata intr-un accident rutier pe soseaua Chisinau-Calarasi. In Mercedesul izbit de o camioneta se mai afla mama acestuia, dar si unul dintre fii sai. Nu se stie incotro se indrepta coloana prezidentiala in momentul in care a avut loc impactul. Pe pagina sa de Facebook Igor Dodon a scris ca atat el, cat si membri familiei sale se simt bine.