Google+

Primaria solicita Platformei DA sa intrerupa protestul din PMAN pe perioada sarbatorilor de iarna

Primaria solicita Platformei DA sa intrerupa protestul din PMAN pe perioada sarbatorilor de iarna
Embed:

Primaria le cere protestarilor sa plece din Piata Marii Adunari Nationale. Nu pentru totdeauna, ci temporar, pe perioada sarbatorilor de iarna. Primaria sustine ca din cauza corturilor, agenti economici nu au unde amenaja patinoarul si nici caruselele pentru copii, care au fost si anul trecut in Piata.

 

Oxana GORUN, REPORTER PRO TV: “Acest loc, unde sunt acum corturile protestarilor, a fost rezervat inca anul trecut de mai multi angenti economici pentru amenajarea patinoarului si a unor carusele. Avand in vedere ca prioritate are cine a depus primul cerere la primarie, acum autoritatile le cer protestatarilor sa plece pe perioada sarbatorilor de iarna.”

 
Astfel primarul a semnat un demers pe care l-a inmanat organizatorilor protestelor.


Vadim BRANZANIUC, SEF SERVICIUL DE PRESA AL PRIMARIEI: “In primul rand am mentionat ca sarbatorile de iarna sunt pentru toti. Am dat startul sarbatorilor de iarna in scuarul Catedralei, insa s-a vazut ca spatiul nu este suficient...”

 
Primaria sustine ca desi exista un anumit spatiu liber langa corturi, acesta nu este suficient pentru amenajarea patinoarului. Pe de alta parte, protestatarii afirma ca nu vor pleca nici in ruptul capului.


“Noi am venit aici si vom sta pana la capat...”

 
“Patinoar o sa se faca cand se va sparge o teava pe drum...”


Deocamdata primaria nu a decis ce va face in cazul in care protestatarii se vor opune sa plece. Anul trecut in aceasta perioada, in Piata Marii Adunari Nationale, pe o suprafata de cateva sute de metri patrati era amenajat un patinoar, iar intr-un alt colt al pietei au fost instalate carusele.   


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn