Google+

Ruslan Codreanu acuza sefa de la gradinita unde se construieste o biserica de faptul ca ar spune minciuni. Asta dupa ce ea a anuntat ca lacasul nu va fi demolat - VIDEO

Ruslan Codreanu acuza sefa de la gradinita unde se construieste o biserica de faptul ca ar spune minciuni. Asta dupa ce ea a anuntat ca lacasul nu va fi demolat - VIDEO
Embed:

Primarul interimar al capitalei o acuza pe sefa de la gradinita unde se construieste o biserica de faptul ca ar spune minciuni. Asta dupa ce ea a anuntat ca lacasul nu va fi demolat. Codreanu nu a precizat la ce minciuni se refera, dar a recunoscut ca a permis constructia bisericii.


Ruslan Codreanu s-a aratat deranjat de ultimele declaratii ale directoarei de la gradinita numarul 150. Intr-un interviu pentru PRO TV, Valentina Gasca spunea ca reusit sa-l conviga pe primarul interimar sa-si schimbe decizia si ca acesta s-a cam grabit cu anuntul privind demolarea bisericii din curte. 

 

Ruslan CODREANU, PRIMARUL INTERIMAR AL CAPITALEI: “Doamna si-a depasit putin atributiile in declaratii si total manipulatoriu speculativ, mi-a atribuit niste cuvinte care nu le-am zis. Eu i-am transmis mesajul meu de felicitare cu iesire la pensie si voi mai avea o discutie separat cu dumneai.”

 

Codreanu insa nu a precizat ce anume nu este adevarat. Sefa Directiei Educatie Chisinau ne-a confirmat ca in luna aprilie Valentina Gasca va iesi la pensie si ca atunci va fi nevoita sa plece din functie. Directoarea gradinitei spune ca asa si nu inteles la ce s-a referit Ruslan Codreanu, iar in ce priveste plecarea ei din functie...

 

Valentina GASCA, DIRECTOAREA GRANITEI NR. 150: “Pana maine este mult. Intr-o ora omul poate sa nu mai fie.”

 

Ruslan Codreanu spune ca a discutat despre biserica din curtea gradinitei cu preotul, cu reprezentatii de la guvern, dar si cu resposabilii de la Directia Educatie. In cele din urma sa decis ca edificiul, ridicat pe jumatate, va fi un centru moral spiritual, asa cum era initial indicat in autorizatie.

 


- Eu stau in fata DVS va spun niste lucruri si le repet a treia oara, DVS nu-mi spuneti ce a spus dumneai.”

 

Totodata Codreanu spune ca a fost deschis un dosar penal pe numele persoanei care s-a ocupat de obtinerea autorizatiilor de constructie. In capitala sunt alte sapte cazuri in care pe teritoriuile gradinitelor au fost construite biserici. Lunea trecuta la sedinta operativa, Ruslan Codreanu anunta ca marti urma sa inceapa demolarea constructiei, o dispozitie in acest sens fiind semnata inca in octombrie, anul trecut.

 

Totusi acest lucru nu s-a intamplat, iar directoarea gradinitei spunea ca primarul interimar si-a schimbat decizia, iar constructia va fi ridicata. Aceasta mai declara ca acolo va fi un centrul moral spiritual, iar in zile de weekend vor fi oficiate slujbe in capela.  


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn