Una dintre cele mai scumpe scoli din capitala si-a deschis astazi usile pentru prima data. Diferenta e ca de la cer la pamant fata de restul scolilor din tara. Adusi cu masini de lux, imbracati in uniforme si cu flori in maini, elevii au inceput deja orele.

Publicat:03.09.2018, 07:19

Parintii si-au adus copiii, cu masini de lux, inca la primele ore ale diminetii.

La careu au fost prezentanti profesorii din institutie, iar dupa manifestatii cei prezenti au avut parte si de o masa de sarbatoare.

 

Dupa careu, imediat au inceput si orele. Pe langa elevi si profesorii poarta uniforme. 

 

Scoala a fost deschisa de catre un cuplu din capitala. Aici, copiii vor fi scutiti de teme pentru acasa, iar in afara orelor vor avea parte de o serie de activitati distractive. De exemplu, iarna vor putea patina sau chiar juca hochei. Pentru a-si duce odraslele la un astfel de liceu “de lux”, parintii trebuie sa achita o taxa de pana la 4800 de euro.

Anterior, cei doi soti au anutat ca la scoala lor vor fi interzise gadgeturile. Acolo, elevii nu vor mai sta in pauze cu telefonul in maini. 

Dupa amiaza si pana la ora 18, elevii isi vor putea ocupa timpul cu diverse activitati. Pot alege intre terenul de sport ori sala de pictura sau muzica. Iarna vor putea chiar patina sau juca hochei.

Liceul este amplasat in centrul capitalei. 540 de elevi pot invata in aceasta institutie.