Google+

PROTV.MD - cea mai importanta sursa de informare de alegeri. Aproape 300 de mii de persoane au ales sa afle de pe site-ul nostru rezultatele scrutinului prezidential

Record absolut de trafic pentru www.protv.md. Site-ul nostru a fost accesat pe parcursul zilei de luni, 14 noiembrie, de 284 580 de vizitatori unici.

 

Cei mai multi dintre ei au cautat informatii despre rezultatele alegerilor prezidentiale, dar si despre incalcarile semnalate in cadrul scrutinului. Astfel, site-ul www.protv.md a inregistrat, pe parcursul unei singure zile, aproape 2 milioane de afisari de pagina.

 

Pagina noastra electronica a fost cautata atat de vizitatorii din Republica Moldova, cat si de moldovenii de peste hotare. Site-ul a fost accesat in special din Italia, Marea Britanie, Romania, SUA, Germania, Franta, Spania, Rusia si Canada.

 

Duminica, site-ul www.protv.md a transmis in timp real informatii privind desfasurarea alegerilor prezidentiale si a gazduit transmisiuni in direct de la Comisia Electorala Centrala si de la diferite evenimente organizate in cadrul scrutinului. In acea zi, pagina a fost vizitata de 174 912 de persoane.

 

Rezultatele alegerilor, transmise de asemenea in direct pe site fara intrerupere, precum si primele reactii ale candidatilor, alaturi de neregulile semnalate de cetateni, au atras a doua zi dupa scrutin cei 284 580 de vizitatori pe pagina electronica a postului PRO TV Chisinau.

 

 

Astfel, pentru a doua oara in istoria sa, site-ul a inregistrat un trafic lunar de peste 1 milion de vizitatori unici.

 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn