Google+

"Labirintul Braguta" - Avocatul Poporului descrie ce s-a intamplat cu Andrei Braguta din momentul retinerii pana la decesul sau in penitenciarul nr. 16 - GALERIE FOTO

"Toata problema consta in faptul ca Andrei Braguta era in custodia statului si statul trebuia sa aiba grija de el. In cazul de fata este vinovat statul." Asta a spus astazi Avocatul Poporului prezentand raportul privind rezultatele investigarii cazului de deces a lui Andrei Braguta.

 

Avocatul Poporului: "Pentru investigarea acestui caz a fost creat un grup special de lucru. In perioada septembrie-octombrie cat a activat acest grup de lucru, chiar si acum grupul de lucru activeaza, au fost efectuate 23 de vizite de documentare.

 

In acest numar sunt si anumite vizite repetate, in aceste vizite au fost incluse 16 institutii statale. Membrii grupului de lucru va oferi detalii privind metodologia acestei investigatii, care au fost obiectivele, cum au actinat, care sunt concluziile si recomandarile. 

 

Decesul lui Andrei Braguta a fost cauzat de nereglementarea intregului sir de actiuni si neconcordanta intre autoritati. Cum se spune, nu stie dreapta ce face stanga. Unbutmanul s-a intrebat cum o persoana cu astfel de devieri a avut permis de conducere.

 

Toata problema consta in faptul ca el era in custodia statului si statul trebuia sa aiba grija de el. In cazul de fata este vinovat statul."

 

Raportul privind rezultatele investigarii cazului de deces a lui Andrei Braguta a fost prezentat intr-un Power Point. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn