Google+

Reglare de conturi la Stauceni? Trei persoane, impuscate. Un barbat de 35 de ani a murit, altii doi, transportati de urgenta la spital - FOTO\VIDEO

Reglare de conturi la Stauceni? Trei persoane, impuscate. Un barbat de 35 de ani a murit, altii doi, transportati de urgenta la spital - FOTO\VIDEO
Embed:

Reglare de conturi la Stauceni. Un barbat de 35 de ani a fost impuscat mortal in urma unei incaierari.

 

UPDATE 18:40 Conferinta de presa la sediul Procuraturii Generale, unde se discuta despre incidentul de la Stauceni, cand un barbat a fost impuscat mortal, iar altii doi au ajuns la spital. 

 

UPDATE 17:00 In urma incaierarii, alti doi barbati au fost impuscati. Acestia au fost transportati la Spitalul de Urgenta din capitala. Unul dintre ei urmeaza sa fie operat.

 

UPDATE 16:18 Potrivit ultimelor informatii totul s-ar fi intamplat de fapt la un magazin de materiale de contructii. Din spusele angajatilor magazinului, in jur de 15 - 20 de indivizi ar fi dat buzna peste ei si s-ar fi luat la harta. 

 

Totul s-a intamplat in jurul orei 15:30.

 

Potrivit ofiterului de presa al Politiei Capitalei, Adrian Jovmir, intre cateva persoane s-a iscat un conflict, iar la un moment dat un barbat a scos un pistol pe care il detinea legal si l-a impuscat pe unul dintre barbati. La scurt timp acesta s-a stins.

 

Corpul neinsulfetit al barbatului a fost gasit in spatele unei statii PECO. Administratorul statiei PECO nu are nicio legatura cu incidentul, asa cum au fost furnizate initial primele informatii.

 

Politia se afla acum la fata locului.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Revenim cu detalii.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn