Ceata le-a dat batai de cap astazi pilotilor care voiau sa aterizeze, asa ca dupa ce s-au rotit deasupra capitalei minute in sir, avioanele au fost redirectionate. Astfel, acum, toate avioanele Air Moldova au ramas blocate pe aeroportul din la Bucuresti

Publicat:23.12.2016, 17:30

Dumitru : "La moment avem cinci curse redirectionate spre aeroportul Otopeni din Bucuresti. Din Chisinau se retin alte cinci curse care trebuiau sa decoleze la amiaza. Asteptam sa se schimbe conditiile meteo. Aeronavele care au aterizat la Bucuresti se alimenteaza cu combustibilii necesari si sunt in asteptarea timpului favorabil. Pasagerii vor veni cu aceeasi aeronava si transportul va fi asigurat spre Chisinau, asa cum era planificat."

Reprezentantii companiilor aeriene spun ca pasagerii care au ramas blocati pe aeroportul din Bucuresti, vor ajunge la Chisinau abia dupa ce se va dispersa ceata. Referitor la pasagerii ramasi blocati in avion, reprezentantii companiei aeriene spun ca devierile de la program au fost spontane, astfel nu au avut de unde sa suplineasca rezervele de apa si mancare, iar oamenii au fost tinuti in avion din cauza ca pilotii stateau pregatiti sa decoleze in orice moment. Unii pasageri blocati pe aeroportul Otopeni, s-au pornit deja la Chisinau cu autocarele.