Google+

Vlad Plahotniuc a vandut restaurantul Codru si clubul Drive si si-a deschis un nou local in centrul capitalei. Pe cine este inregistrat imobilul - VIDEO

Vlad Plahotniuc a vandut restaurantul Codru si clubul Drive si si-a deschis un nou local in centrul capitalei. Pe cine este inregistrat imobilul - VIDEO
Embed:

Vlad Plahotniuc a vandut restaurantul Codru si clubul Drive si si-a deschis un nou local in centrul capitalei, scrie Ziarul de Garda. Potrivit publicatiei, imobilul este inregistrat la Cadastru pe numele a doi soti, oameni de afaceri, insa site-ul restaurantului este scris pe o companie care ar fi controlata prin intermediari de liderul PD. Totodata ziaristii spun ca intre cele doua parti nu exista nici un contract de arenda.

 

Potrivit Ziarului de Garda, restaurantul Entourage de pe strada 31 August este inregistrat la Cadastru pe numele a doi oameni de afaceri, sot si sotie. Pe de alta parte, site-ul, care promoveaza localul, ar apartine unei firme din Olanda „Codru Hospitality”, care ar fi controlata din umbra de Vlad Plahotniuc, sustin reporterii publicatiei. Firma olandeza ar detine si hotelul Nobil din centrul capitalei, o alta proprietate care ar fi a politicianului.

 

Victor MOŞNEAG, REPORTER ZIARUL DE GARDA: "Am vazut ca acest site este inregistrat de compania Codru, iar la inregistrarea acestui site a fost folosita o adresa de email care este uitilizata de hotel Nobil o alta proprietate a domnului Plahotniuc."

 

 Totodata, reporterii Ziarului de Garda spun ca desi localul cumparat in 2013 de ce doi soti, este gestionat de compania Codru Hospitality", intre cele doua parti nu este inregistrat niciun contract de arenda. 

 

Tatiana BELEUTA, REPORTER PRO TV: "Acest restaurant a fost construit in locul fostului local „Galaxy”, inchis in 2011 dupa ce  acoloa avut loc o crima. Atunci un sportiv a tras cu pistolul de trei ori intr-un fost politist. Restaurantul a fost redeschis in 2015 sub o alta denumire, insa ulterior a fost inchis din nou. In toamna anului trecut, acesta si-a reinceput activitatea sub un alt nume."

 

 Contactat telefonic, Vlad Plahotniuc nu ne-a raspuns la telefon pentru comentarii, iar purtatorul de cuvant al Partidului Democrat ne-a spus ca nu cunoaste nimic despre acest subiect si nu vrea sa comenteze informatiile. Totodata am sunat si pe numerele de telefon afisate pe internet de compania "Codru Hospitality", insa nu ne-a raspuns nimeni.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn