Google+

Rudele victimelor exploziei de la "La Soacra", din nou la Primarie: cer DEMISIA celor care se fac responsabili de tragedie. Si locuitorii de pe strada Doga, prezenti la sedinta - VIDEO

Rudele victimelor exploziei de la "La Soacra", din nou la Primarie: cer DEMISIA celor care se fac responsabili de tragedie. Si locuitorii de pe strada Doga, prezenti la sedinta - VIDEO
Embed:

Rudele victimelor tragediei din cafeneaua La Soacra au protestat iarasi la Primarie. Oamenii au dat buzna in sala de sedinte fiind nemultumiti de faptul ca nimeni nu a fost pedepsit desi comisia de ancheta a prezentat deja raportul. Autoritatile locale spun ca rezultatele investigatiei au fost transmise procuraturii care se va pronunta pe acest caz. Alaturi de rudele victimelor, astazi la Primarie au protestat si cativa locuitori de pe strada Andrei Doga, care au cerut stoparea lucrarilor de contructie din preajma blocurilor lor.

 

"de ce nu ati venit sa spuneti ca miroase a gaz, piata e la doi pasi de primarie."

 

Adunati la aceeasi masa, locatarii de pe strada Andrei Doga si rudele victimelor din cafeneaua “La Soacra” au venit astazi la primarie ca sa-i ceara socoteala primarului. Cei care au avut de suferit de pe urma tragediei spun ca de la ultima intalnire cu Dorin Chirtoaca si pana astazi lucrurile nu s-au miscat practic deloc.

 

“Le dau 40 de mii inapoi, lasa sa-mi dea fata inapoi.”

 

“Primarul trebuie sa-si dea demisia cum a facut-o si Piedone, de la Bucuresti.”

 

Dorin CHIRTOACA, PRIMAR CHISINAU: “Luati-mi viata, faceti ce vreti, dar lasati-ma sa respir. Linsati-ma public, daca va face sa va simtiti mai bine.”

 

Rudele victimelor din cafeneaua “La soacra” cer pedepsirea celor care se fac vinovati de producerea tragediei. Potrivit lui Chirtoaca, raportul comisiei de ancheta a fost trimis procuraturii, iar oamenii legii sunt cei care vor da verdictul final.

 

 Dorin CHIRTOACA, PRIMAR CHISINAU: “sa asteptam pana procuratura va finaliza investigarea cazului."

 

In sala de sedinte unde a avut loc intalnirea dintre protestatari si primarau fost si cativa consilieri socialisti.
SINCRON: Ion CEBAN, CONSILIER PSRM“Noi cum am promis vom fi prezeni la toate sedintele...”
Dupa ce si-au varsat amarul rudele victimelor incendiului din Piata Centrala, a venit randul locatarilor de pe strada Andrei Doga. Acestia sunt nemultumiti de constructia a doua blocuri ce urmeaza sa fie ridicate in preajma casei lor. 
AMBIANTA cearta)


“noi suntem impotriva constructiei.”

 

Dorin CHIRTOACA, PRIMAR CHISINAU: “Trebuie sa gasim o solutie. Una ar fi constructia unui pod peste rau, constructia locurilor de parcare.”

 

Totusi, solutiile lui Dorin Chirtoaca nu i-au multumit pe locatari.

 

Locatarii de pe strada Doga sustin ca dupa ce Consiliul Municipal a decis ca lucrarile de constructie sa fie sistate, a fost emisa o alta dispozitie care permite reluarea lucrarilor. Contactat de Pro TV, viceprimarul Nistor Grozavu a dat asigurari ca blocurile nu vor fi ridicate pana nu se va rezolva conflitul. Primarul capitalei urmeaza ca in urmatoarele zile sa mearga la fata locului pentru a discuta cu oamenii si pentru a gasi o solutie care sa impaca amble tabere. 

 

Citeste si:  Din nou SCANDAL pe strada Doga din capitala. Mai multi locuitori, dar si socialisti, indignati ca lucrarile de constructie continua

 

VEZI SI:  Rudele victimelor exploziei de la "La Soacra", la discutii cu primarul capitalei: cer DEMISIA lui Dorin Chirtoaca! "Paduchii aici sunt demult. Sa raspunda cei care si-au dat semnatura!"


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn